Wallande-afrikanen

Usch det är skola imorgon! ;oo
orkar verkligen inte det, är så trött på att gå upp tidigt och att jobba hela tiden "/ menmen, så är det.

Ett kort inlägg blev det för nu börjar Wallander, sen sooova (a)

CIIAOOO! ;*

(Y) på dagen!

Min dag har varit riktigt rolig faktiskit.
Jag vaknade kl 10 av att klockan ringde och då var det ju bara att gå upp sen kolla jag på tv och ni vet allt sånt ;) Sen hoppar jag in i duschen typ kl 11 och då messar Linda mig kl 11.30 och säger att vi måste ta bussen kl 12 ;oo Jag typ klär på mig, sminkar, och fixar håret på 25 min..stress stress! ;o (Y)
Sen när jag väl kommer till bussen så står Linda & Ida där, vi tar bussen till torget och fortsätter till Råbergstorp xd HAHAH, ja vi kom dit en halv timme tidigt så vi stog utanför och skrattar och går in sen när dom andra kommer xd. Ni kanske vill veta vad vi skulle göra där? ;)
Jo fotbolls laget skulle till en av våra tränare och äta Lansesisk-mat och sedan åka pulka. När vi kom dit så åt vi och kollade på videos från när vi var på läger 2004,  det blev ingen pulka för ingen ville typ xd. Just ja, vi kollade på film oxå, filmen hette: Riddarens historia, tror jag (a)
VET NI?!
När Ida, Linda & jag satt på bussen påväg hem så var det världens jobbigaste skabb ungar som var på bussen och typ kastade snus på oss och skakade våra stolar ;ss IDA FICK DAMP! ;D Men dagen har faktiskt varit riktigt rolig förutom snorungarna på bussen! ;)) 

P.S. Lansesisk mat (eller vad det heter) är riktigt starkt ;o

BYE BYE! ; DD


B - vän ;*



Jag saknar min Sofia mest! ;* JAG SAKNAR MIN SOFIA MEST! ♥

melodifestivalen (N)

Kollade nyss på melodifestivalen, USCH säger jag bara. Alla låtar var skit dåligt! Jag som trodde att melodifestivalen var någonslags "schlagerfestival" men nej..typ tanter och "punkare" som sjunger om idioter och jag vet inte vad.. ;ss så dåligt!
Igår kollade jag på Let's Dance, det är oxå sååå tråkigt och uttjatat. varför inte bara komma på något roligt program istället och få fler tittare liksom? ^^
nej nu ska jag sluta klaga och vara social med alla sen blir det väl film! :D

bye sweeite! ;*

Äntligen!

Tjjjaa! : DD

Ja nu har jag skaffat blogg. Har verkligen funderat på det länge, och nu så fixade jag de. Emelie har fixat min header. Men jag tror att hon kommer göra om den snart för hon blev inte riktigt nöjd xd. Men kolla hennes blogg, www.ecc.blogg.se

Nu ska jag kolla på melodifestivalen, bye! ;)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0