ensam hemma.

nyss åkte alla andra i min familj till flygplatsen sen viadre till london. dom är borta till på onsdag så just nu sitter jag här och väntar på att Linda och Amanda ska komma och flytta in här.

skriver mer sen, måste kila och trösta hunden, hon gnäller för att pappa åkte :( haha stackarn! <3

23.43

tjena,
kollade nyss på filmen hairspray med min lillasystre.. fyfan va tråkig film ! haha. idag har de inte hänt någonting, bara tagir de lungt och på kvllen drog mamma och jag och handlade eftersom mina föräldrar och min syster och hennes kille drar till london så ska linda och amanda flytta in här till mig. så mamma och jag var och handlade mat till oss brudar.
orkar inte skriva nu, är verkligen skit trött.
godnatt ! <3

22.16

har inte ork eller lust att skriva idag, hörs imorgon ! <3

20.08

hej,
idag har jag vart på stan med linda, köpte pressent till bästa sofia där.. kan inte säga vad jag köpte eftersom hon kanske ser det här på bloggen innan hon fått de ;) haha !
när linda och jag kom hem så drog vi till mig och fikade eftersom min syster fyller 17 år idag så hade vi fika och gäster, så vi passade på ;) sen åkte vi och träffade nico och så kom jag hem för ett tag sen, nu sitter jag här och har precis ätit.
jag är faktiskt fortfarande riktigt trött fast jag har fått sova ut..menmen, kommer väl vara de i ett par dagar nu.

ikväll blir de film, "snabba cash" tror jag. är de någon som har sätt den? är den bra? har nämligen hört att vissa tycker den är bra och att man borde se den så.. varför inte? :)

skriver nog mer ikväll, hejdå ! <3

säng dags !

idag efter att vi sagt hejdå till usa tjejerna så cyklade jag och linda till hemköp och köpte Ben & Jerry's glass, MUMMMS ! sen cyklade vi till Linda och kollade på film, de blev : ett öga rött. hah älskar filmen fast jag har sätt den flera gången, den är klockren!

imorgon så ska Linda och jag cykla till stan, hon ska köpa present till nico och jag till sofia. fast.. vi kanske bara cyklar, för de ska regna imorgon ;o jag som vill ha riktigt sommar väder så att de bara steker så fort man kommer ut (a) haha !

måste gå och sova nu för att jag ska få sova ut, jag har inte fått sova tillräckligt på nästan 2 veckor så jag är skapligt trött hela tiden, men inatt då jävlar ska jag sova !
godnatt alla, hoppas ni sover lika bra som jag kommer göra ! :D

puuussss ! <3

bilder !

.
de är de jag fick va lauren & holyn.

.

.


.


.
Lauren, syster, jag och Holyn !

.
Emily, Taylor och Amanda !

.


.


.


orkar inte ladda upp mer bilder nu, så ni får nöja er med dom. har iaf har 3 underbara dagar !

miss u guys !

hej,
idag bjöd jag lauren och holyn på svenska pannkakor och dom älskade de, dom ville bara ha mer och mer. klockan 12 skulle vi vara på torsharg och spela match först spelade vi mot 96 laget från usa och de blev 2-2 sen spelade torshällas damlag mot usas 94:or och de blev 2-2 även där.. jag spelade med båda vårat lag och damlaget, ganska jobbigt eftersom de va så varmt :p men roligt va de !
sen så grillade vi på kvällen och sa hejdå, usa tjejerna skulle nämligen till umeå på cup och sen efter de till gotland på cup. GOOD LUCK till dom !

de va hemskt när vi skulle säga hejdå, Lauren och Holyn är verkligen hur snälla, söta och roliga som helst ! hoppas verkligen jag träffar dom snart igen.
fick massa saker av dom igår kväll.. 3 tröjor, 3 flippflopps och "pins". jag kommer ta kort på de jag fick och lägga upp på bloggen, kommer även lägga upp alla bilder vi har tagit..även "the crazy pics" som vi tog igår kväll :D

seee you soon ! <3

usa tjejerna !

hej,
kom hem för en stund sen från stan och tuna. har vart på stan och tuna hela dagen med usa tjejerna, jag köpte varsin sverige tröja till dom och marabou, och de uppskattades verkligen från dom ! själv fick jag med mig hem ganska mycket.. 2 bh:ar , en tjocktröja , en halsduk , två linne och en t-shirt.
just nu är tjejerna på en guide i torshälla, som håller på till ungefär 6 och sen åker vi till holmberget och äter mat, sen blir de väl hem och vara social med usa tjejerna !

de kommer massa bilder sen, de lovar jag ! :D

Lauren & Holyn

hej,
jag är super glad ! :D USA tjejerna är här och dom är hur snäll och söta som helst !
här kommer några bilder från när dom kom och under tiden som vi väntade på dom :)

.
Linda & Jossan när vi väntade på att bussen skulle komma !

.
när några av dom gått ur bussen, jag va skit nervös.

.
när vi åt pizza .

snart så.

om ungefär 30 minuter så kommer amnada och hämtar mig, sen åker vi till torsharg och träffar de bästa laget sen kommer usa tjejerna vid kl 20.00 ! FFFEEEEEEEEEETT ROLIGT ! :D


GOTHIA 2010 ♥


gothia
gothia
gothia
gothia
gothia
gothia
gothia
gothia
gothia



tack för en galet underbar vecka med världens bästa lag och tränare !

älskar er tjejer, TNIS F - 95 ! 

nervös..

tjabba,
idag har jag bara hunnit städa lite och så, ikväll kommer nämligen tjejerna från USA ! jag är jätte nervös, do msom ska bo hos mig heter Lauren & Holyn. kommer bli jätte roligt men är nervös. så idag har jag bäddat och fixat till dom. ikväll så åker vi ner till torsharg och äter och har roligt med laget och USA tjejerna.

skriver troligtvis senare. vet inte om jag hinner skriva så mycket på några dagar nu eftersom dom kommer hit.

men ha de bar så länge, så hörs vi snart. <3

godnatt

känner att jag börjar bli jätte trött så ska nog stänga av datan och hoppa i säng. ska borsta tänderna nu och då kom jag och tänka på när 12 åriga killar tog min tandborste ur min mun och borstade med den.. på gothia. snacka om att jag blev äcklad så de va bara att köpa en ny tandborste efter att killarna från Litauen sugit på den -.-

Det där pojklaget från Litauen va sjukt äckliga. när man gick i korridoren i skolan så gick dom och tog en på rumpan, drog upp ens tröja och frågade om man ville suga av dom.. hmm, dom var 12 år. INTE OK.

ska ta och hoppa ner i min efterlängtade säng, efter att ha sovit på luftmadrass i 1 vecka ;)
godnatt, puss !

hemma ;)

nu är jag hemma. har redan hunnit packa upp, duscha och ätit.
veckan i göteborg va helt klart bäst ! vi kämpalde och spelade bra, men vi åkte ut i åttondelsfinalen.
gothia har verkligen vart bäst ! berättar nog mer sen, när de kommer bilder !

puuuss !

TNIS F- 95 ♥

.




DRAR TILL GOTHIA I MORGON, KOMMER BLI SÅ BÄST MED VÄRLDENS BÄSTA LAG !

PUUUUSS PÅ BÄSTASTE LAGET !



packapackapacka

hej,
idag har jag inte gjort annat än packat, inte roligt men måste ju göras.
vet inte om jag uppdaterar imorgon, för jag tror vi åker vid 10..mot göteborg. men när jag kommer hem så :D

skriver iaf ikväll, :*

(y) på dagen.

tjjjaaaaaa!

idag har jag vart med Linda, Ida & Amanda. vi började med att åka till stan, linda och jag köpte vaxnings sak och sen åkte vi till ida och vaxa benen efter att vi köpt allt vi ville, fick även med mig ett par shorts hem.
men när vi väl va hos ida så vaxa Linda och jag benen, ATTANS VAD ONT DE GJORDE, jag säger bara "ajjjjjjjj!" :D
sen pratade vi massa och lyssnade på musik och så kom jag hem vid tio och åt för jag hade inte ätit på hela dagen, men jag va inte hungrig heller. nu sitter jag här och lyssnar på idas spotify lista ;)
ska  nog kolla på film snart, för igår somnade jag efter 40 min så ska kolla klart på den.

hoppas ni har haft en bra dag, de har jag haft.

älskar er tjejer :*

23.12

tjabba tjena!

orkar egentligen inte skriva men kan göra de snabbt bara, inattsvo jag hos sofia och när vi vaknade så lågvi bara och kollade på film. sen vid 5 åkte jag till katrineholm och spelade match.. ingen komentar om matchen ;)

har ingen lust alls att skriva idag så jag får göra de imorgon, när jag känner för de!
ska kolla på film nu, bye! <3

...



oh, jag pallar inte.
allt är mitt fel. alltid jag att förstöra, alltid jag :(
man brukar säger att de löser sig med tiden, men de gör fan inte de.
är bara så trött på allt, eller inte allt.. bara mig själv.

,,

ja, nu är jag hemma från träningen har har redan hunnit äta och duscha. träningen va rolig vi övade på passningsspel, straffar och lite så (: ikväll händer inget speciellt, ska nog försöka lägga mig tidigt iaf.. för jag ska nämligen upp halv 10 och så ska jag olja in altanen engång till sen vid tolv så ska jag va med sofia så de gäller att jag är klar med altanen då, men de hinner jag lätt ;)

ska väl kolla om jag hittar någon bra film att ladda ner, har inte kollat på film på jätte länge ju ;p

någon som har ett bra film tips? :D

duktig flicka.

tjeeena,
idag har jag vart duktig och oljat in heeeeeeeela altanen, haha va gör man inte för extra mycket pengar.. men jag gjorde de förra året oxå så jag är fett high  på de ;) sen hann jag även sola lite när jag var klar men sen va de bara att hoppa in iduschen och tvätta av mig för jag hade visst fått lite olja på mig :p.
har precis bytt om till träningen och ska snart cykla till amanda och hämta mina benskydd och fotbollsskor som jag glömde hos henne i tisdags, lyckat va? ;)


har inte tid att skriva mer nu, men vi hörs efter träningen !

23.38

tjena!
idag har vart med emelie, va faktiskt länge sen jag träffade henne så henne har jag saknat massor! Emelie och jag va iaf i mälarbaden. vi va bara där ungefär 3 timmar "/ men jag var tvungen att åka hem för jag skulle äta och sen åka till tunavallen och kolla när Mallorca - Djurgården spela. mallorca vann med 2-1. ;)

har vart en as skön dag idag iaf, hoppas ni har haft de bra! <3

gårdagen

igår så va jag med Amanda i ängsholmen nästan hela dagen. kom hem lite efter fyra och åt lite, sen var klockan fem så då vare bara och byta om och sen dra ner till torsharg och träna. var faktiskt en riktigt rolig träning men ändå jobbig. efter träningen så åkte jag och amanda till henne och kollade på vm-finalen, SPANIEN VANN!! YES! :D


David Villa är feeeeeeeeeett snygg! :D

godnatt.

ska väl börja dra mig mot sängen, inte för att jag är trött men.. orkar inte sitta vid datan så..

hejdå, sov gott! <3
puuussssssss!

uruguay - tyskland

fan.. tyskland vann med 3-2 mot uruguay, jag som trodde på uruguay.
men imorgon är de ju final, hoppas spanien vinner då! :'D annars blir jag galen ;)

19.31

haaallå!

kom nyss hem från roxnäs, där jag vart med mamma, pappa, vilma & hunden Ella. vi badade och så.. men de roligaste var att kolla på när Ella skulle bada, hon är egentligen jätte rädd för vatten men hon badar ändå och när vågorna kommer mot henne så biter hon i vattnet, hahhaha. ja hon är fan söt!
ikväll kommer Anne, Erik & Danne hit..typ mina föräldras kompisar ;) lär ju sitta och lyssna på när dom pratar, hihihi (a) sen kanske amanda och jag ska till hargen och spela fotboll, eller de beror på när hon kommer hem, annars blir de väl film, tv, data och så.. som vanligt ;)

hoppas ni får en bra kväll ! <3

.
(skel)

.
( blöt hund )

lördag.

tjeeeena!
idag blir de nog en slapp dag, har inget planerat så jag tar dagen som den kommer. måste bara fixa lite saker i mitt rum, sen äre inget mer måste idag :) hade egentligen tänkt att sola hela dagen, men nej.. de är så molnigt.

ska ut och spela kubb med lillasyrran nu, hörs sen.


WIIIHOO, de är träning imorgon och jag bara längtar! :D

...

orkar verkligen inte skriva idag, men idag kommer de iaf inte att hända så mycket.
skriver nog inge mer idag för har inge lust med de, men imorgon så! (:

godnatt !

godnatt!
ska lägga mig i sängen och kolla på tv nu, tänkte kolla på film men jag tror inte jag orkar så blir bara tv idag.. om de kommer något bra såklart! :D

sov gott och dröm sött! <3

fotboll och film kväll (:

hallå där kött och blåbär, jenna här! :D

kom precis hem från Linda efter att ha kollat på  film med henne, amanda och emma (: vi hyrde filmen " trubbel i paradiset " den va faktiskt bra och rolig! så den rekomenderar vi, starkt! :D
tidigare på kvällen så va vi ju på torsharg och spelade fotboll men sen orkade vi inte mer så vi satt där och pratade lite sen kom vi överens om att vi skulle kolla på en film på kvällen och äta, och ja.. de blev pizza, efter maten så kollade vi på filmen sen åkte amanda och jag hem.

tack tjejer för en grymt rolig kväll, va även kul när emma va med.. emma är lindas lillasyster för dom som inte vet ;) måste vi verkligen göra om! ;)

men som vi sa, vi rekomenderar filmen " trubbel i paradiset ".. den va faktiskt riktigt najs! (:
hoppas ni har haft en bra dag, för de har jag verkligen haft.. först med sofia i hallstahammar och sen med dom andra tjejerna på kvällen! :D
puuusssssss!

hallstahammar idag.

tjjjeeeena! :D
idag va jag i hallstahammar och badade och solade. riktigt skönt, Sofia va även med så de blev mycket roligare då! :D vi åkte dit vid 11 och kom hem efter 3. Har egentligen inte tid att skriva nu för jag ska åka till torsharg och spela fotboll med Linda & Amanda! :D
men jag skriver sen iaf, hejdå!

hallstahammar.

vaknade vid 9 och gick upp för att äta frukost, nu har jag ätit frukost och ska väl klä på mig och ringa sofia sen åker vi nog (: hoppas de ärskit bra väder hela dagen bara!
ha en bra dag! <3


spanien - tyskland

kom nyss hem från amanda efter att ha kollat på fotbolls VM med henne och Linda :D spanien - tyskland, SPANIEN VANN !!! :D så jävla bra! sen när man kollar fotboll med Linda & Amanda så kan de ju inte bli bättre eftersom dom är världens underbaraste personer!

men ska nog sätta på något film nu och sen sova för imorgon ska jag upp kl 9 -.- sla nämligen åka till hallstahammar med mamma, Sofia och lillasyster. men jag kanske skriver innan vi åker, men inte säkert.
hörs iaf någongång imorgon, hejjjjjjdååå! :D

hos sofia.

tjabba! :D

har sovt hos sofia inatt, igår kväll va vi med Erik, Emil och Pontus men sen gick vi hem och kollade på film (:
vi blev helt konstiga vid 3 tiden inatt, herregud helt störda.. HAHHAH! fast sen somnade vi vid 4.
Sen idag blev vi väckta vid 12 av sofias mamma ;) sen va de bara och äta frulle och nu sitter vi här.
Snart ska vi väl åka till Roxnäs och bada med Erik, Emil och Pontus, när nu dom blir klara -.-

aja, jag skriver sen när jag kommer hem.
ha en bra dag! :D

puuusssssssss!


17.29

tja,
inatt sov ju Cajsa hos mig och vi somnade inte förrän vid 07.00. och vi hade satt alarm på 11 bara för att vi skulle åka och bada. så när vi vaknar är vi skit trötta men vi går upp ändå efter ett tag, äter frulle och tar undan allt på golvet..eftersom vi sov på golvet, HAHHAA. vi tog ner min bäddmadrass och så tog vi en annan och sov på dom, skit skönt faktiskt.
idag blev de mälarbaden för våran del eftersom de är närmast och vi var skit trötta så vi orkade inte cykla någon annan stans XD. men när vi kom dit så badade vi lite och la oss i solen sen och såklart så somnar vi som vanligt och jag vaknar efter 1 timme av att något skriker "AAAJJJJ! XD HAHAHHAHA".
vi åkte hem lite efter 4 och kom hem vid halv 5 och när jag kom hem så va maten klar så de va bara att äta.
ikväll ska Cajsa, Erik, jag & Poven åka någonstans för att ta ett kvällsdopp, vi får se om nåra andra följer med! :D

byeee! :*

badet med linda ;)

linda och jag va ju och badade igår, om jag inte nämnde de?
aja, skit samma nu vet ni iaf de :D
här kommer bilder från igår när linda och jag var i Mälby och badade ;)

.

.

.

.

tack för en jätte bra dag Linda! :*

kvällen/natten

tjeeeeeeeena! :)
ja idag på kvällen va jag ju och tog ett svinkallt kvällsdopp med familjen, efter de så träffade jag cajsa och vi åkte till mälarbaden med Erik, vid 23 tiden :) vi badade och de va skit läskigt, shit! ;o de fanns typ madrasser där så vi tog dom och de va hål i dom, sen blev vi skit rädda att de skulle komma gäddor och bita oss så vi fick panik när vi låg på madrasserna och bara flöt utåt och vi kunde inte paddla oss in!!! ;o
men ja, de slutade lyckligt iaf! :D och vi kom in i land blöta och kalla XD sen när vi stod på bryggan så kommer de 2 fladdermöss som flyger mot oss och skrämmer livet ur oss! :( ja, eller vi fick iaf panik igen.
sen vid halv 1 så skulle Erik åka hem så vi följde med honom en bit sen åkte vi till donkan och käkade lite, sen vidare mot statoil, där vi köpte lite "mumsmums" ;)
vid halv 2 så kom vi hem och då va vi supppppper kalla eftersom vi badade och sen hade vi bara shorts och cyklade ute.. :( sen tog vi de bara lite lungt och värmde upp oss och sen letade vi reda på en film och de blev.. I TAKET LYSER STJÄRNORNA ;) men egentligen hade vi tämkt att sova nu men nu är vu ju skit pigga så nej.. de blev inte så ;) HAHAHHAHA, vi ska upp kl 11.. om vi nu har somnat då XD.. för vi ska någonstans där man kan sola och bada, men vi lär ju somna när vi solar ( som vanligt ).

HAHAH, förra sommaren så somnade vi när vi var i mälarbaden och jag vaknade av att de lät som om de sprang en flock med elefanter, men de va de ju såklart inte.. utan de va ".............." som sprang förbi.
HAHAHHAHAH, shit fick hjärtattck då ju! ;o

aja, palla skriva mer nu.. nu ska vi komma på något vettigt att göra! ^^

.

21.44

tjena!
nu har jag kommit hem efter ett svinkallt kvällsdopp med familjen ;) ganska mycsigt ändå..kommer noh lite bilder sen. men inatt så ska cajsa sova hos mig och ja.. vi ska åka till mälarbaden och bada med folk nu på kvällen, kommer nog bilder från de med sen.. men jag får skriva mer imorgon eller när vi kommer hem för nu måste jag fixa lite saker innan cajsa kommer ;)
seeeee you later! (:

kvällsdopp.

ska snart åka och ta ett kvällsdopp med familjen. vet inte vart men de kommer bli skönt!

ha de bra, hörs snart (:

hehe.

haha ja, tänkte ju kolla på The Final Break, men nu blev de inte så för nu kollar jag på The Grudge 2 som kommer på tv, hoppas den inte är så läskig bara :)
men sen blir de The Final Break! ;)

HAHAHHA, onödigt jagvet! :p

film time..

tjaaaaaaaaaaaa! ^^

idag har jag vart duktig och rensat min garderob, fick bort oväntat mycket kläder men de är fortfarande propp fullt "/ precis när jag va klar med att rensa garderoben så började matchen mellan Argentina - Tyskland, BUUHU.. argentina förlora med 4-0 :''''( så jävla surt, jag som trodde på argentina, men nehe..
när matchen var slut så var de bara att städa rummet, inte så kul att städa rummet när de är så varmt ute men skit samma, de behövdes.. so?
haha, sen var de match igen, mellan Spanien - Paraguay. 1-0 till Spanien! David Villa gjorde målet och de va stolpe, stolpe in XD hahhaha. 
och ja, nu har jag inte gjort så mycket, va ute en stund med min lillasyster efter matchen och nu sitter jag här, men nu blir de FILMTIME, ska börja med att kolla på, The Final Break - Prison Break.. och sen vet jag inte riktigt vad det blir.
imorgon ska jag och cajsa åka någonstans och sola och bada, om nu vädret vill de :p
men ha de bra så hörs vi imorgon :D



(en liten bild på min bränna jag fick när jag va i bulgarien ) ;D
.

idag har jag...

.. vart i sthlm med Linda & Amanda! :)
jag gick upp kl 6 och Amanda kom och hämtade mig och Linda halv 7, SKIT TRÖTT, :p. jag somnade dessutom efter 2.. så jag va skit trött!
tåget gick 07.12 och vi skämde ut oss på tåget! XD. HHAHAHAHA, när vi gick på tåget så var de bara vi och ungefär 3 personer till som vi såg, så vi satt och pratade om allt möjligt och skrattade.. sen när vi är framme och vi ska gå av så ser vi att de va skit mycket folk i tåget, alla hade sutit helt tyska och lyssnat på oss, HAHAHA.. pinsamt! XD
sen åt vi frukost och alla 3 var vrålhungriga och sen va de bara att shoooooppa! :D vi tog 16.26 tåget hem och va hemma 17.47 ;) HAHHA, exakt på minuten därva! :D
men iaf, vi kom till eskilstuna 17.47 och vi skulle vara på torsharg 18, fatta 13 minuter! :p men ja, vi kom nästan i tid, bara 5 minuter sena. :) haha, ni kanske vill veta vad vi skulle på torsharg och göra? ^^
jo.. nu äre så att, HAHAH skoja! men aa, vi skulle spela match med damlaget och de gick väl bra, 2-2 mot kvicksund.

VET NI? ;o
HAHAHHAHAH, fyfan! när vi kom till sthlm och hade ätir frulle så hade inte affärerna öppnat än så vi gick ner till vattnet och påvägen dit så såg vi en gubbe som stod  och spydde.. sen när vi va vid vattnet så kommer han spy-gubben med en annan gubbe och gick mot oss med vi kollade bara bort för att dom inte skulle komma, men vad tror ni dom gör?!!
dom kommer fram till oss ba, hur mår ni tjejer ?
vi ba, ;o. och amanda sprang iväg medan linda och jag gick iväg och blev j'vligt äcklade..
fy helvete vad äckliga dom va, feta knarkare ;s

aja, pallar inte skriva mer nu.. men de kommer några otroligt vackra bilder på oss ;)

.

.

.

jag köpte:
~ 1 BlåVit randigt linne.
~ 1 Orange/Rosa,Vit Randig linne.
~ 1 "PersikoFärgat" linne.
~ 1 knall "Rosa" linne.
~ 1 bh & trosor till.
~ 1 par svart/gråa mjukis shorts.
~ 1 klocka.
~ 2 st hårfärg till min syster.

jag tror de va allt.. och ja, allt ser helt konstigt ut på bilden menmen.. så äre :(


23.14

hejsan! (:

idag har jag verkligen inte gjort någonting speciellt. jag vaknade halv 1 och mamma slutade 1 och då skulle jag följa med henne att hämta ut min syrras pass och fixa id-kort och massa ;s
tror ni inte jag får panik när jag ser att mamma kommer hem om 30 min! JOOO ;o så jag hoppade in i duschen och sen va de bara att klä på sig och åka iväg :)
hahhaha, mamma klagar hela tiden på att jag sover för länge, men de är sommarlov vafan, klart man ska sova då! :D och idag fick jag ett straff för första gången i mitt liv. (fick straff för att mamma tycker att jag sover hela dagarna när de är fint väder) HAHAHAHHA, lol.. mitt straff blev att gå ut med hunden XD såååååååååå jobbigt, eller inte :)
aa, fast de va riktigt kul att gå ut med Ella (hunden)..för hon är så himla söt och snäll! haha, så jag tror hon älskar mig massor nu för vi tog en långpromenad, slå den ni ;)

aa, sen har jag inte gjort något mer idag? eller jo.. jag har.. (a)
nördat min lillasyster Nintedo DS, super mario..fy helvete vad roligt de är! :D
HAHAHAHHAHA, ja och nu på kvällen va jag med Julia och Cajsa..kom hem typ nyss.

men nu måste jag gå och sova för jag ska upp kl 6 imorgon ;o
men varför får ni inte veta förrän imorgon kväll, mohahha? :D
( shit, ? va äre med mig? tror fan jag blivit störd? ;s )

ella

( en bild på Ella, bara för att hon är så söt! )

RSS 2.0