kvällen/natten

tjeeeeeeeena! :)
ja idag på kvällen va jag ju och tog ett svinkallt kvällsdopp med familjen, efter de så träffade jag cajsa och vi åkte till mälarbaden med Erik, vid 23 tiden :) vi badade och de va skit läskigt, shit! ;o de fanns typ madrasser där så vi tog dom och de va hål i dom, sen blev vi skit rädda att de skulle komma gäddor och bita oss så vi fick panik när vi låg på madrasserna och bara flöt utåt och vi kunde inte paddla oss in!!! ;o
men ja, de slutade lyckligt iaf! :D och vi kom in i land blöta och kalla XD sen när vi stod på bryggan så kommer de 2 fladdermöss som flyger mot oss och skrämmer livet ur oss! :( ja, eller vi fick iaf panik igen.
sen vid halv 1 så skulle Erik åka hem så vi följde med honom en bit sen åkte vi till donkan och käkade lite, sen vidare mot statoil, där vi köpte lite "mumsmums" ;)
vid halv 2 så kom vi hem och då va vi supppppper kalla eftersom vi badade och sen hade vi bara shorts och cyklade ute.. :( sen tog vi de bara lite lungt och värmde upp oss och sen letade vi reda på en film och de blev.. I TAKET LYSER STJÄRNORNA ;) men egentligen hade vi tämkt att sova nu men nu är vu ju skit pigga så nej.. de blev inte så ;) HAHAHHAHA, vi ska upp kl 11.. om vi nu har somnat då XD.. för vi ska någonstans där man kan sola och bada, men vi lär ju somna när vi solar ( som vanligt ).

HAHAH, förra sommaren så somnade vi när vi var i mälarbaden och jag vaknade av att de lät som om de sprang en flock med elefanter, men de va de ju såklart inte.. utan de va ".............." som sprang förbi.
HAHAHHAHAH, shit fick hjärtattck då ju! ;o

aja, palla skriva mer nu.. nu ska vi komma på något vettigt att göra! ^^

.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0