13.03

hej !
nu har jag precis legat ute i solen ett tag med mamma, skönt ! :) Snart måste jag börja städa mitt rum, tråkigt nog men så äre !
Annars vet jag inte riktigt vad jag ska göra, vänta tills tjejerna och grabbsen kommer.. ? :)
aja, har inte tid att sitta här.. ska duscha nu sen städa.
eller kanske tvärtom ? :s
vi hörs, PUSS

17.06

hej !

idag hade jag no prov, gick väl helt okej.. hade inte pluggat på något av de som var på provet för han sa att vi skulle plugga på helt andra saker men ja, hoppas de gick bra ändå ! :) efter no provet hade vi 2 timmar lunch, riktigt skönt !

Snart ska jag möta Linda och Amanda. vi ska till hargen, div 4 laget har serie premiär så :)

haha, helt ärligt så har jag inget att skriva om,
hörs senare ! 

PUSS


sara
och becca idag hos Sara på lunchen !

Torsdag 28 april

FAAAAAAAAAAAAAAAAN !
jag hade skrivit ett skit långt inlägg men nej, de försvann bara ! JÄVLA SKIT !!!!!!! :(

men hej iallafall !

har inte skrivit på en hel vecka, jag vet. Men torsdag-måndag hade jag fullt upp, vart knappt hemma och om jag va hemma så var de någon här med mig.. så ja. hoppas ni förstår att jag inte har haft tid :)
skolan började även i tisdags, jobbigt. just nu känns de som om jag har ganska mycket jag måste göra, tråkigt nog :( betygen sätts om en månad och jag vet intre vad. klockan 18-21 MÅSTE jag till elfolk ikväll, gökstens 9:or har UET mässa och vi måste komma, de är obligatoriskt :(

snart är de helg men inte vilken helg som helst utan valborg. Vad ska ni göra på valborg, några planer ? Jag ska träffa tjejerna och bara umgås, vet inte riktigt vad vi ska göra men :)

dagen, jo den har vart helt okej ändå bara att jag har haft sjukt oni i magen (som vanligt) och vart skapligt trött.

Exakt om två veckor så fyller jag år, ganska sjukt ! :D

aja, helt ärligt så orkar jag inte skriva nu eftersom jag precis hade skrivit klat heeeela inlägget när de försvann, jävla skit.. sur jag blir.
nu får de räcka för den här gången så hörs vi snart, de lovar jag ! ;)

PUSS



17.50

hej !
nu sitter jag här med cajsa och ska bara skriva lite snabbt. snart ska vi åka och möta sara sen ska vi  på gudstjänst -.- måste..
efter de så ska vi väl dra och grilla med några ! :) mysigt !
aja,pallar inte skriva,
vi hörs !
PUSS

12.42

hejhej !
nu har jag klätt på mig och  så, snart ska jag väl träffa cajsa ? haha :)
vet inte riktigt vad vi ska göra men något kommer vi på. Ikväll ska jag även på gudstjänst 18.30 "/ det är obligatoriskt så jag måste :(
PUSS

23.24

hej !
nu har jag duschat och hunnit med lite saker efter träningen.
Snart ska jag väl sätta på någon film, kanske ?
Imorgon blir de att träffa Cajsa, har inte vart med henne på ja, sen i somras?! shit,  helt sjukt. men äntligen så ska vi träffas imorgon :D
idag på träningen så var det sista fysträningen, nu ska vi ut på gräset och spela riktigt fotboll ! :D haha. Lite tråkigt men ändå roligt att äntligen komma ut.
orkar egentligen inte skriva så vet inte varför jag gör de.
Vi hörs imorgon istället ! <3
fin bild från lägret, hahaha !

14.09

hej !
igår tog jag och min lillasyster upp studsmattan, lika bra.. inte för att någon hoppar men ändå haha ! ;) Jag mötte även upp Amanda L och vi åt på slagsta glass innan vi cyklade vidare till stan för att träna, när jag kommit hem träffade jag Amanda J haha och vi gick hem till Linda ett tag och bara pratade lite.
Just nu sitter jag hät och har faktsikt pluggat hela dagen ;) Först NO, har komplettering för mvg som ska vara klar innan sommarlovet haha och sen idrott. Vi skriver träningsdagbok, så jag gjorde klart de eller jag är snart klar :)
Vet inte vad som händer idag, ikväll är de iallafall fotbollsträning. får väl vänta på att mamma ska komma hem, justt ja ! Jag ska förbi Studio sexton till min syster, hon måste klippa mina toppar hahaha ! ;)
aja, vi hörs !
haha, bild på sanna och mig från konfa lägret ! ;)

11.31

hej !
har inte skrivit sen i Fredags, men har varken haft tid eller ork.
Hela helgen var jag ju på konfirmations läger, lägger upp bilder och så från de sen :) igår sov pontus här och sen hade jag träning, efter träningen då kom typ halva fotbollslaget hem till mig på filmkväll haha ! mysigt var de iallafall :)
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, i eftermiddag ska iallafall jag och amanda träna, ska höra med henne om vi kan cykla istället för att ta bussen, mycket skönare ! :)
aja, skriver mer senare !
PUSS

HAHAHAHA

hahahaha, ja..
lite bilder från i veckan, när vi har tråkigt i skolan ! XD
riktigt fina !
har massor med fler men tycker de räcker för den här gången ;)

nu drar vi..

hej !
Idag slutade Jag och dom andra i min klass som ska till konfirmatons lägret vid 12.. skönt ! Sara och jag har precis vart och köpt godis och läsk till helgen.. nu håller jag på och packar det sista innan vi åker. Får väl hoppas på att de blir roligt, men de vete fan.. "/ hoppas på de bästa ! :)
efter lunchen idag så fick jag skit ont i magen och har de fortfarande.. jätte jobbigt att gå och gör bara mer ont när jag andas :( jag ska alltid ha ont i magen tydligen, helt fel tillfälle nu iallafall.
aja nu ska jag fixa klart de sista, vi hörs på söndag kväll förmogligen.. om jag lever.
PUSS

15.39

tjena !
än så länge har dagen vart riktigt bra. 8.45 borjade vi på St. Eskil för gymnasiebesök och vi slutade även där för dagen klockan 11. sjukt skönt ! :D
Mamma och jag åt på stan och sen gick jag till frisören för att färga och klippa håret, så nu är de äntligen frächt igen ! :) Nu är jag hemma och har precis packat klart allt jag behöver till matchen ikväll mot Stora Sundby, hoppas på vinst !
När jag va på stan idag så hittade jag även en jätte söt shorts-dress från Monki som jag köpte, eller aa mamma :)
nu ska jag gå upp och äta något innan jag åker vidare till samlingen !
PUSS

jag tycker om er !

bilder från i fredags hos Sara ;
<3

tyska prov..

hej !

idag har jag vart så sjukt trött så jag vet inte vad ! höll på att somna flera gånger om.. "/ aja nog om de, dagen har vart hela okej förutom att jag har vart så sjukt trött :) Skit bra väder, typ 20 grader..äntligen ! :D när jag kom hem från skolan så jag har pluggat, pluggat och pluggat ännu mer.. har tyska prov imorgon så ja...har inget val. hatar tyska ! Men de kommer nog gå bra, hoppas iallafall på det :)
nej nu ska jag nog ta och byta om och så inför träningen, första träningen utan underställ blir de.. skönt ! haha :D
PUSS

20.46

hej !
jag kom hem efter sex och efter de har jag ätit och bara tagit de lungt ! :) mitt lag vann  även när vi va på boda borg, riktigt grymma och sjukt roligt hade vi ! :D
fast just nu är jag riktigt för jag sov bara fem timmar inatt.. "/ så ikväll blir de nog att somna tidigt !
just nu håller Sara på och skickar bilderna från igår så,  så fort jag fått dom så ska jag lägga uppnågra här.. bara att vänta ;)

boda borg

hej !

jag skrev aldrig igår innan jag drog till Sara men jag hade inte tid. Men jag lovar att ni ska få se bilderna så fort jag får dom :) Vi hade iallafall riktigt roligt och mysigt ! <3

Mitt larm ringde klockan åtta -.- Så nu väntar jag på frukost och sen ska jag gå till okq8 för samling innan vi åker iväg till Boda Borg med laget !
ha en bra dag så hörs vi när jag kommer hem !

PUSS

21.51

ja nu var det ett tag sen !
men de har inte hänt så mycket  har vart i skolan, tränat och vart i skolan och tränat.. inte så intressant :)
idag var vi iallfall på gymnasie besök på rekarne, vilket jag gillade. jag gillar skolan och de är nog där jag kommer att hamna.. ? vem vet ;)
imorgon är de fredag och ännu en vecka har gått, dagarna går så himla fort ! ;) Imorgon kväll ska jag och tjejerna till Sara och bara umgås, kommer bli mysigt !
jaja, lovar.. ska börja skriva oftare och ja bättre.. men just nu har jag inte tid (som vanligt ) :(
godnatt, skriver imorgon..
PUSS

godnatt.. ?

har precis kommit ut ur duschen efter fotbolls träningen.
Har egentligen inte tid att skriva för jag borde ligga i sängen och plugga lite engelska glosor och ska försöka somna tidigt idag även fast vi börjar halv tio imorgon, är faktiskt riktigt trött i skolan hela tiden haha och då blir jag lätt sur eller aa.. mitt temperament.. "/
jaja, nu måste jag lästa igenom engelska glosorna 100 gånger,
godnatt ! <3

taken

hej !
igår va de en lungn dag, tog bara de lungt nästan hela dagen. kan vara skönt ibland :) På kvällen kom Emil och Pontus hit och dom sov även här. Idag drog dom strax innan två, för jag och alla andra i familjen skulle bort klockan två så. Vi var hos mina föräldrars kompisar, eller ja deras söner är mina barndomskompisar så ja :) haha ! Riktigt roligt hade vi iallafall, skratta mycket gjorde jag verkligen ! Inte ofta man träffar dom så :)
just nu sitter jag iallafall och kollar på "taken" som kommer på tv. Har sätt den minst hundra gånger, sjukt bra film bara att man kan hela utan till "/
jaja, nu ska jag väl lägga min i sängen och fortsätta kolla på filmen.
ha de bra så länge ! <3

14.03

nu har jag vart vaken ett bra tag. Vaknade av att Malin och Milla skratta som jag vet inte vad. Skratta gjorde dom iallafall, och nu när jag vet varför så förstår jag haha :)
Snart ska jag väl gå upp till mamma och pappa som precis kom hem från  stockholm.
Annars vet jag inte vad jag ska göra :)
men vi hörs senare ! <3

22.33

hej !
skrev aldrig igår men först var jag i skolan sen åkte jag och träna direkt med Linda, Amanda, Nico och Alice :) Så hade fullt upp igår.
Idag har jag vart i skolan och nu på kvällen hade jag match, mot dunker. Vi förlorade tyvärr men vi spelade jätte bra och hade passningsspelet ! Skit bra tjejer :D
Nu har jag precis käkat lite B&J, fyfan vad gott !
Har egentligen inte så mycket att säga men ska väl kolla på Talang nu eftersom jag miassade det och även Världens bästa hotell, de  var ju några dagar sen men jag har inte haft tid så de ska jag göra ikväll :)
jaja, vi hörs sen ! kom på att jag måste skriva i "träningsdagboken" haha, uppgift i skolan. Man ska skriva om sin träning under 3 veckor, så 2 veckor kvar ! :D
Kanske skriver senare, innan jag lägger mig ! <3

RSS 2.0