sjuk..

usch fyfan.. jag spydde nyss. hos sofia -.-

22.41

tjaaaaaaaaaaaa !
nu drar jag till sofia ! :D pallar inte vara hemma själv så dom kommer och hämtar mig vilken minut som helst, så tjaråååååååååååå ;)

18.25

hej !
har inte skrivit på hela dagen, tror jag?
Vaknade vid tolv och gick dirket upp och åt frukost för jag var riktigt hungrig. Sen var jag duktig och stäade mitt rum eller ja, jag började i alla fall att städa men sen åkte pappa, jag och mina syskon och fixade lite saker, bl.a tuna och skiren-kvicken haha :) Sen städade jag klart mitt rum och nu är mitt rum rent och fint, skönt !
Nyss så åkte alla i min familj iväg. Mamma och pappa skulle till någon kompis och då vet man aldrig när dom kommer hem och mina syskon åkte till Danne för att vara hundvakt så nu sitter jag här helt ensam.
Ikväll ska jag väl kolla på melodifestivalen och försöka att fördriva tiden på något sätt :)

myskväll med tjejerna

hej !
Nyss drog tjejerna hem, vi har väl ätit och kollat på film haha, som vanligt ;) Vi kollade på stycken sjukt bra filmer, riktigt roliga och sköna filmer ! :D
Är ganska trött så ska väl titta på ännu en film som jag troligtvis kommer att somna till, som jag alltid gör.
aja, orkar inte skriva.
men vi hörs imorgon, och sov så gott ! ;)

just nu..



high score ;)

hejhej ! :)
nu är jag hemma, har haft riktigt roligt. Gick ganska bra för oss, vi fick i alla fall dagens high score ;) Alltså ganska bra gjort av oss haha :)
Aja, nu ska jag ta en dusch sen drar mamma och jag till Tuna.
Vi hörs väl sen :D

arosfortet

hej !
Har precis vaknat, fyfan va trött jag är ! helt ätligt, jag är död. Får väl försöka vakna till för snart åker vi ju till Arosfortet. Det lärju bli kul, aja måste äta frukost nu sen åker vi.
vi hööööörss ! ;)

11.28

tjena !
Nu har jag precis ätit frukost, vaknade ovanligt tidigt idag faktiskt. Farfar ringde även nyss och frågade om jag skulle följa med honom och farmor en sväng i skogen. Han tyckte jag skulle komma ut lite och ja det kan jag hålla med om så jag följer med dom. Dom kommer och hämtar mig och ungefär en halv timme :)
Annars vet jag inte riktigt vad som händer.. ? skulle följt med Sofia till Tandregleringen men nej.. så blir de inte.
Imorgon bär familjen Paananen av till Arosfortet, haha ;) Vi kommer ju lätt att slå rekordet och skit :D
aja, vi hörs när jag kommit hem.

Dag 25 – Mina favorit artister

mina favorit artister..
hmm, jag har inga egentligen. jag lyssnar som sagt på de jag tycker är bra och de är olika så jag har ingen speciell :)

21.04

hejhej !
nu är jag hemma efter ett jobbigt träningpass, skönt ! :)
Va ju som sagt och klippte och färgade håret idag, klippte bort allt slitet och de va mycket, färgen blev nästan som vanligt så ja inte så stor skillnad som tur är, trivs med de som de är :)
Ikväll blir de som vanligt, kolla på film och bara ta de lungt. Imorgon följer jag med Sofia till Tandregleringen eller va de nu heter ? ;s Annars vet jag inte vad som händer.
jaja, nu måste jag packa ur träningsväskan så att de inte mögglar haha ;)
vi hööööööörs ;)

frisören sören

hej !
har precis vaknat av att alarmet ringde -.- Nu ska jag äta frukost sen tar jag bussen till frisören, ska klippa mig och färga håret. Färgar samma färg som tidigare, alltså blir det lite mörkare än vad de är nu.
aja, nu måste jag äta frukost om jag ska hinna med bussen.
vi hörs ! :)

22.50

hej !
har verkligen inte orkat skriva idag, men tar de lite snabbt.
Inatt sov ju Sofia här, Emil och Pontus gjorde även de. Dom har man alltid kul med :) ja, dom drog vid 4 och sen dess har jag städat och sovit. För en timme sen kom jag även hema från träningen, ute.. svin kallt säger jag bara. Det var 12 minus ute när vi tränade, usch ! :p
aja, ikväll blir de väl att kolla på film. Tror jag somnar tidigt ikväll, är ganska trött :)

Dag 24 – Det här får mig att gråta

något som får mig att gråta..
jag gråter inte så ofta. Gråter jag som så gråter jag om någon nära mig dör, jag kan också börja gråta av att någon annan gråter, för jag har verkligen medkänsla med folk och ja.. de är väl de mesta.. ? Kommer inte på något annat just nu i alla fall, orkar inte tänka heller för har ont i huve, haha :(

Dag 23 – Det här får mig att..

"det här får mig att må bättre.."
något som får mig att må bra/bättre är när jag får träffa dom jag tycker om och trivs med, alltså mina vänner och dom närmaste.
gothia

myskväll med tjejerna

hej !
nu har jag vart hemma snart en timme, tror jag :) Hade en mysig kväll med Linda och Amanda, inte så länge men Lindas mamma spydde så vi kunde inte vara kvar så länge, tråkigt nog. Men några timmar blev de i alla fall ! :D  Vi kollade bland annat på Melodifestivalen, haha fyfan vilket skit. Bara jätte dåliga låter, skämmigt ju ;)
Ikväll ska jag i alla fall kolla klart på, Get him to the greek. Hann ju bara kolla en kvart innan jag skulle till Linda haha !
haha, Linda.. stört skön ! ;)
haha, jätte fin bild på amanda och mig.. råkade zoooooma in ;)
- HAHAHHAHAA

16.45

hej, nu är jag hemma ! :)
Killarna vann matchen idag, med 6 bollar tror jag? :s
ikväll blir de myskväll med tjejerna, Linda och Amanda. Skulle ju egentligen vart med Sofia men idag är de nästan den enda dagen Linda, Amanda och jag kan va alla tre så Sofia blir de imorgon ist ! :D
Men nu ska jag ta och se klart på filmen som jag inte såg klart igår, get him to the greek ?
Senare beger jag mig över till Linda med Amanda, mys ! :*

Dag 22 – Det här irriterar mig

något som irriterar mig.. hmm ?
haha ja, när folk ska hålla på och driva med en och skratta på någon annans bekostnad när man är på helt fel humör. haha ja, så blir de ofta för mig. Många i klassen driver och håller på ständigt och man kan ju inte alltid vara på strålande humör så ja, då blir man ju sur (a)

11.29

hej !
har precis ätit frukost och duschat.
somnade redan tjugo över elva igår, var riktigt trött. Stängde även av filmen efter bara några minuter, haha !
lite senare ska jag iväg och kolla på killarnas match och sen va med Sofia, antingen sover hon hos mig eller jag hos henne..vet inte riktigt  ! ;D
Vi hörs senare !

22.36

hej !
sista inlägget för ikväll, är skapligt trött men jag hade tänkt att kolla på en film innan jag lägger mig. Get him to the greek, tror jag filmen hette. Vet inte om den är bar men, många som säger de, får väl hoppas på att den är bra ;)
vi hörs, godnatt ! ;)

Dag 21 – Min hiss/diss lista


looooooov !

hej, äntligen lov !
nu har jag vart hemma ett tag, sista lektionen var matte. Matte prov, kändes faktiskt bra ! :) När jag var klar med matte provet och skulle gå hem, när jag kom ut kände jag hur tung jag va i huve. fan vad jag hade tänkt asso ;)
ja, idag är de i alla fall fredag och det är lov ! fifan va skönt ! :D Ska kanske hem till Linda sen med Amanda haha, inte säkert men kanske ;)
förresten, mitt MSN konto är spärrat.. va äre här för skit? igår eller i förr går när jag skulle logga in så kom de upp att de va spärrat för tillfället och har vart det i någon dag nu.. fan vilket skit. :)
haha, jaja. hoppas de fixar sig.
orkar inte skriva mer nu.
vi hörs :)

22.00

hej !
idag har jag vart i skolan hela dagen, fotbollscup hela dagen.. kul att kolla haha! :) direkt efter skolan så drog jag, linda, alice, emil, linus och rasmus till måsta och käka pizza och så. Senare tog Linda, jag och Alice bussen in till stan och tränade, skönt !
Nu har jag vart hemma ett bra tag och hunnit äta, plugga till matte provet imorgon och kollat på tv. Snart ska jag väl ta och stänga av datan för att lägga mig i sängen. Imorgon är de fredag och de innebär skola och sen vet jag inte, bara ta de lungt kanske ? :)
vi hörs, ha de bra !

16.33

hej !
idag har jag vart i skolan, SO-prov bland annat. Gick ganska bra tror jag men ska skriva klart de imorgon. Annars har dagen vart bra, lite trött bara..som vanligt :p
ikväll blir de karate med laget och imorgon blir de fotbollscup i skolan hela dagen, ganska roligt ändå.. slipper jobba förutom SO-provet då :)
nej nu ska jag ta och vila ett tag, sjukt trött.. ;)
vi hörs :*

Dag 20 – Något jag längtar till

något jag längtar till är sommaren, längtar verkligen ! sommar, sol och bad.. så sjukt skönt och så slipper man skolan :) Att bara njuta av varma dagar och umgås med härligt folk.
en bild på Sirpa och Elina från Bulgarien i somras :)

16.10

hej !
nu har jag varit hemma ett tag och pluggat.. usch vad tråkigt, imorgon har jag SO och matte prov.. kommer faila på SO:n men sånt får man leva med. bara att göra sitt bästa.
snart tar jag bussen in till stan och möter Linda och Alice, sen ska vi träna. Inatt sover jag hos Danne så kommer inte skriva ikväll, men vi hörs väl imorgon om inte ikväll vilket jag inte tror.
ha de bra sålänge ! :)

Dag 19 – Detta ångrar jag

oj, något jag ångrar..
ja det finns en sak som jag verkligen ångrar och den saken vill jag inte ens ta upp för att jag skäms så mycket över de. Alla som brukar ta upp bara för att jävlas vet ju hur mycket jag hatar de.. så ja. unviker helst att berätta om de haha. pinsamt ! usch.. :s

20.44

hej !
idag har jag vart i skolan sen har jag var och tränat med Linda. Skolan idag var väl helt okej bara att vi har massa plugg den här veckan.. veckorna innan lov är inte roliga :( då är de alltid massor, alla områden avslutas och prov eller inlämningsuppgift på allt..
aja, imorgon blir de i alla fall en plugg dag för mig och träning på kvällen. Har nämligen so-prov och en del i matten på onsdag så.. kan typ ingenting på so:n heller så.
just nu sitter jag och kollar på familjen annorlunda, har inte sätt det på skit länge, inte för att de gör något men. På måndag kvällar har jag ju alltid fotbolls träning men den blev inställd eftersom det är 16 minus ute och vi har ute träning, lite tråkigt ! :(
jaja, ska väl ta och kolla på tv nu och senare blir det att sova, skönt !
vi hörs :)

Dag 18 – Mitt framtida dröm yrke

ja.. inte dröm yrke men vad jag vill bli. Jag vill bli kriminal polis eller jurist av något slag. Har jag velat ett tag nu och ja, de vill jag fortfarande.
orkar inte skriva, väntar på att Linda ska komma haha ! :)
vi hörs väl ikväll.. <3

Dag 17 – inget speciellt

hej !
är sjukt trött så orkar inte skriva, måstse även försöka plugga lite so -.-
vi hörs.. <3

melodifestivalen

är de bara jag som tröttnat på t.ex melodifestivalen ?
tycker det börjar bli riktigt tråkigt nuförtiden, likadant varje år. Aldrig något nytt och bara en massa dålig musik. Men ändå kollar man på de? haha ;) Det gör i alla fall jag, egentligen gillar jag inte det men jag har alltid kollat på det så är som en vana eller tradition ? haha, bara jag som har de så? (a)
jaja, nu börjar de haha ! får väl hoppas är det är någon vettig låt den här gången ;)

Dag 16 – Något jag älskar

något jag älskar..
finns mycket jag älskar men jag har valt just fotbollen den här gången bara för att jag älskar de så otroligt mycket.
Jag började med fotboll när jag var kanske 6 år, tror jag. Jag började i TNIS f96 lag men de var nästan bara lek och stoj där så jag gick efter ett tag över till TNIS f95 lag. Där jag vart hela tiden nu. Det har hänt mycket i vårt lag, för något år sen så slogs vi ihop med 96 laget för att dom inte hade något lag, så vi spelade i två serier vilket betydde, mycket match. Eftersom vi slogs ihop med dom så fick vi börja om från början med allt, spel och själva snacket på plan. Innan vi slogs ihop med 96:orna var vi helt enkelt bäst och vann. Eftersom vi fick börja om på nytt senare så gick de inte lika bra men vi kämpade på och allt gick helt okej.
För ett år sen, tror jag det var. Då fick vi nya tränare, Rahman och Benny. haha, härliga snubbar dedär. Vi utveklades otroligt mycket under den tiden men nu..
ja, nu har vi precis gått över till damlaget och många från vårt förra lag slutade pågrund av de. Jag och några till kämpar och tycker det är riktigt roligt för de är de verkligen.
Vi som är kvar från förra laget spelar i div. 5 damlaget med några andra från damlget, vi sammarbetar och är egentligen ett stort lag bara att vi från såkallade U-laget spelar i en egen dam serie :)
jaja, nog om de. Fotboll är så sjukt roligt och jag vet inte riktigt vad jag skulle göra utan de..
Alla underbara minnen med laget ;
- Åland 07
- Gotland 07
- Gotland 08
- Serieseger 08
- USA 09
- Gothia 10

Oförglömliga minnen! Alla 12097318273 träningar, 91203 cuper och allt! Oförglömligt..
gothiagothia
- världens bästa lag ♥

15.03

hej !
kom hem från kyrkan för en timme sen och efter de har jag kommat handboll, guif vann ! :) Var verkligen inte kul i kyrkan, hade bara lust att sova men "/ vi gick även på någon randoms dop ? :s haha !
jaja, nu sitter jag här och äte Ben&Jerrys ;) mummmms !
okej.. orkar inte skriva.
vi hörs ! <3

19.24

hej !
inatt sov jag hos Danne, därför jag inte skrev något igår kväll. Men Sofia åkte i alla fall hem igår stracks efter sex, då jag åt och pluggade innan Danne och Elina kom och hämtade mig. haha Elina och jag kollade på något skräckfilm, som vanligt. Vi ska alltid kolla på skräckfilmer, men den vi såg igår va faktiskt riktigt läskig och jag brukar inte tycka skräckisar är så läskiga haha, men de va den !
idag har jag vart i skolan, äntligen fredag säger jag bara.. så otroligt trött hela tiden. Men jag ser inte fram emot nästa vecka, 3 prov och en inlämningsuppgift :( jobbigt !
Idag har jag väl inte gjort så mycket mer efter skolan, Jag och min lillasyster var faktiskt duktiga och gjorde tacos till oss här hemma idag haha.
ikväll blir de väl bara att ta de lungt, imorgon blir de kyrkan kl 10-14.. tråkigt nog menmen.
vi hörs senare ! :*

Dag 15 – Mina framtida drömmar

mina drömmar..
oj vad svårt, jag har egentligen inga riktiga drömmar tror jag. Men jag vill i alla fall ha ett bra jobb där man tjänar en hel del casch, men jag måste såklart tycka om jobbet och trivas, Vill bo i en stor villa, åka utomlands ofta och ja.. är väl så de flesta vill ha de. Men jag vill inte ha det överdrivet utan helt naturligt.
så mycket mer vet jag inte, är ju trots allt inte så gammal.. behöver inte fundera på de så ;)

snö, snö och mer snö..

hej !
slutade 15.20 idag, idrott som sista lektion. Vi gjorde akrobatik pyramider och ja, de va faktikst ganska roligt ! :) Just nu sitter jag här med Sofia som jag inte har vart med på jätte länge ! :(  Vet inte riktigt vad vi ska göra, bara ta de lungt tror jag :)
men jaja, orkar inte skriva.
Vi hörs :*

Dag 14 – Jag för ett år sen

jag för ett år sen..
ja.. har väl förändrats ganska mycket.. bland annat hårfärgen och lite så.

träning snart..

ja, snart är de träning. halv så ska jag gå ut och möta Greta för att sedan gå vidare mot torsharg där vi har karate och sen fotbolls träning.. kommer bli roligt, förutom att jag är väldigt seg just nu efter att ha kollat på film med min lillasyster precis.. "/
förrsten, när mamma kom hem från jobbet så åkte vi direkt till Tuna och jag fick med mig örhängen och present till Linda som fyllde i måndags.. lite sen men. bättre sent än aldrig :D
jaja, ska väl fixa träningssakerna och gå ut och möta Greta !
vi hörs, förmodligen inte ikväll haha :)

Dag 13 – Betyder mycket för mig

något som betyder mycket för mig..
ja såklart min familj men utöver de så är de faktiskt mina vänner, speciellt brudarna ! Utan dom vet jag inte vad jag skulle göra, dom är underbara på alla sätt.
Fotboll, fotbollen betyder även väldigt mycket för mig. Att bara komma bort ibland och göra något som är riktigt roligt och något man älskar.
Finns en hel del saker som betyder mycket för mig men här fick ni 3 av dom iaf :)

11.55

nu är jag hemma efter en kort skoldag. SO, matte, HK-teori och tyska hade jag innan jag kunde gå hem. ganska jobbigt med så många lektioner innan lunch men de gick bra.
Skulle ju som sagt klippa och färga håret idag men nej, blev inte så.. tyvärr :( så, vet inte riktigt vad som händer idag..ikväll blir de i alla fall träning, karate.
nej, nu ska jag ta och äta något.. min mage skriker.
vi hörs !

21.11

hej !

idag har jag vart i skolan och de hände väl inget speciellt. Efter skolan gick jag hem direkt, tog en macka och åkte in till stan för att träffa Amanda. Vi pratade och tränade lite senare. alltid lika roligt att träffa henne, träffar henne inte nu så ofta när hon har slutat i fotboll.. men i sommar då jävlar ;)
imorgon blir det en kort dag, vi slutar nämligen 11.30 :D fett skönt, då ska jag kanske.. bara kanske iväg och klippa och färga håret, inte riktigt klart än.
Men vi hörs väl  imorgon, ha de bra ;)

Dag 12 – I min handväska

jadu, alltså jag tömmer alltid min väska helt eftersom jag har olika hela tiden haha.. och handväska, vilket ord. nej ingen hanväska här nej.. :)

15.51

hej !
idag har de inte vart som vilken måndag som helst, utan idag fyllet min älskade vän Linda !!!!!! :D Hon blir hela 16 år och får börja övningsköra, akta er ;) haha !
men skolan  var väl helt okej idag, har skrattat hela dagen och imorse höll  jag på att somna om flera gånger för att jag inte ville gå upp "/ men, tillslut så kom jag upp och gick till skolan.
Snart ska jag väl ta och gå över till Linda, så otroligt lång.. några hundra meter ;)
ikväll blir de träning, lite jobbigt för jag har träningsvärk i mina lår, så sjukt jobbigt :p
hinner inte skrvia ikväll eftersom träningen slutar så sent, ska sluta skriva nu, vi hörs imorgon !
GRATTIS GUMMAN, HOPPAS DU FÅR EN JÄTTE BRA DAG ! :*
älskar dig <3

Dag 11 – Mina syskon

mina syskon..
ja, jag har två stycken syskon. En som är 8 år (snart 9) och heter Vilma och en som är 17 år (snart 18) och heter Milla. Jag är varken lik någon av mina syskon på sättet och utseendemässigt, haha ! Milla och Vilma är ganska lika men inte jag, lite udda. Min syskon är snäll eller ja, Milla är snäll eftersom  hon är mer mogen om man gemför med Vilma som är så himla jobbig så jag vet inte vad.. menmen, blir väl bättre när hon blir äldre !
har inte så mycket att skriva men, här kommer bilder på dom..
haha ja, hade ingen annan bild på Vilma så ;)

gothia
" Vilket är laget, det ät TNIS
vilket är laget det är TNIS
svart och grönt - åh va skönt
motstånd är knappast lönt.
vilket är laget - det är TNIS
vilket är laget - det är TNIS
man är aldrig arg på torsharg
vilket gäng vad dom spelar skönt. "

18.52

herregud vad jag har tråkigt.. jag har ingenting att göra, eller jag skulle behöva plugga engelska men de kan jag ta imorgon men.. imorgon ska jag till Linda för hon fyller nämligen 16 år imorgon ! :D sen har jag även träning på kvällen så, måste nog ta och plugga.. -.- så sjuuuuuuuukt tråkigt och jag är så himla skoltrött, 2 veckor kvar till lovet ! längtar.. ;)

15.11

hej!
inatt sov ju jag hos michaela med tjejerna ! riktigt roligt hade vi! vet inte riktigt vad jag ska skriva men vi började med att laga mat, tacos såklart. Sen kollade vi på Melodifestivalen, spelade wii och senare gick vi upp och la oss i soffan för att kolla på film. haha, enligt wii var jag 31 år, majk 21 år, linda 60 år och amanda 80 år hahaha ! ;)
Linda, jag och Majk gjorde även 340 sit-ups.. eftersom vi skrev på facebook att för varje person som gillar statusen så gör vi 20 sit-ups och ja.. de blev 340 st.
Vi hade i alla fall väldigt roligt ! <3

Dag 10 – Det här hade jag på mig idag

ehm.. vad jag hade på mig idag. Jag har bara tränat idag så..träningskläder men snart hoppar jag in i duschen och tar på mig mjukis kläder efter de :D de är ju trots allt söndag ;)

mot Michaela :D

tjena !
snart kommer Linda och amanda och hämtar mig sen åker vi till Michaela. vet inte riktigt vad vi kommer att hitta på men de kommer bli roligt, de vet jag. dom har man alltid roligt med ! :D
ska packa ner de sista sen åker jag.. men vi hörs !
hoppas ni får en lyckad kväll :*

städa...

så.. nu har jag hunnit ta en springtur, duschat och ätit. snart ska jag väl packa för ikväll bär de av till Michaela med några tjejer ! ser jag verkligen fram emot :) Vi sover där och imorgon blir de fyspass i dryga 4-5 timmar med laget.
förresten de var riktgit skönt att springa. skönt väder, solen tittade fram hehe :)
nej nu måste jag seriöst städa undan på mitt rum och börja packa..mitt rum ser ut som, jag vet inte vad.. hemskt i alla fall :(
vi hörs ! <3

14.04

hejhej !
nu sitter jag här, ombytt. ska snart dra ut och springa, nu när de inte är lika halt och lika mycket is så får jag passa på ;) vaknade lite efter 11 tror jag och satte på filmen som jag inte hann se klart igår, innan jag somnade. Jag somnade mänligen efter 2 minuter, haha skapligt trött.. !
nej nu ska jag gå upp och  fixa lite sen blir de en spring runda för min del, skönt ! :D
vi hörs senare ! <3

Dag 9 - 10 saker om mig

10 saker som ni inte visste om mig..
- jag gråter nästan aldrig.
- jag hatar serier som t.ex. vänner och 2 1/2 man.
- jag har nästan inget självförtroende alls.
- jag har världens temprament, eller va de nu heter.
- jag har dålig humor, haha skrattar åt allt.
- jag "ogillar" inomhusfotboll.
- jag diggar krigsfilmer, haha ! ;)
- jag är laktosintolerant.
- jag hatar hästar, de gör jag verkligen. men jag förstår dom som älskar hästar och tycker de är okej.
- jag har ganska svårt att visa känslor, med vissa. När jag väl säger/gör de så menar jag de.
ehm, de var väl allt? haha, kom knappt på något så, men de får duga :)

kvällen

ja, nu har jag vart hemma snart en timme efter att ha vart hos Linda med Amanda och massa andra brudar ! har haft de sjukt roligt och vi borde göra om de ! orkar inte skriva just nu för nu ska jag kolla film men bilder kommer väl senare.
vi hörs ! :*

Dag 8 - Jag för länge sedan

jag för länge sedan..
några bilder på mig och min stora syster ! <3

Dag 7 - Min bästa vän

Min bästa vän, SOFIA WESTMAN NILSSON ! <3
älskar dig sofia!
Sofia, henne lärde jag känna när hon började på göksten i 7:an. alltså lite över ett år sen..tror jag? Vi fick i alla fall ganska snabbt nära kontakt och henne kan man verkligen prata om allt med. Hon förstår en alltid.
En sån som Sofia borde alla ha ! :*

Dag 6 - Något jag hatar

något jag hatar..
jag hatar när jobbigt folk är uppkäftiga, när pappa smaskar bara för att jävlas, när man ska köpa något och de finns i alla storlekar förutom den man ska ha, när de är en situation då man har flera saker att välja mellan och man vill göra/ha allt, falska människor och ja.. finns ju faktiskt väldigt mycket man hatar när man väl tänker efter, iaf för mig.. är nog inte ensam om de men de är sånt man får leva med ! de va väl de.. ;)

sommar kom nuuuu !

herregud vad jag saknar sommaren !
värme, att kunna bada, sola och vara brun.. längtar verkligen !
vi har haft snö sen första snön kom och nu tycker jag att de räcker.. så himla kallt och grått.
kan inte sommaren bara komma och vara föralltid.. ?
.
.älskar er!älskar er!
gothia
..
GE MIG SOMMAR ! <3


16.02

hej !
sitter här och har tråkigt, skulle vilja dra ut och springa men de är svin halt och jag vill helst leva så tror jag skiter i de.. är riktigt seg och har vart de hela dagen, men som tur så hade vi typ vikarie hela dagen och på matten hade jag utvecklingssamtal så slapp den. men utvecklingssamtalet gick bra, tycker jag.
nej nu ska jag ta och hjälpa mamma med maten, tror jag.. kan ju vara duktig och hjälpa till ibland :D
vi hörs ! <3
jag saknar er något otroligt brudar ! :*

Dag 5 - Betydelsefulla låtar

oj, hmm.. vad svårt. jag är inte en sån människa som väljer musik efter t.ex fina texter. utan jag lyssnar på de som är bra och de jag gillar. händer ju att man lägger lite extra märke på texten och faktiskt inser att den är riktigt fin. men kan inte komma på någon låt just nu.. ;)

Dag 4 – Det här åt jag idag

hahahaha ja..
jag åt faktiskt nyss, kyckling och ris. var väl ganska gott, bara de att jag var inte de minsta hungrig.. "/
alltså haha, vem fan vill veta vad jag har ätit.. -.- haha !

Dag 3 – Mina föräldrar

..skulle jag skrivit om igår, men glömde.
haha ja.. Jag har en mamma och en pappa, precis som alla andra ;) ja.. min mamma heter Sari och min pappa heter Jussi, eller aa han kallas de. vad ska man skriva ?
dom är väl snälla och.. ja. de får duga? :s

15.18

hej !
har vart hemma ett tag nu, skolan idag va helt okej.. vi började ju halv 10 som alla andra tisdagar, ganska najs ! nästan alla klasser fick sluta tidigare men nej såklart inte vi.. vi skulle såklart ha idrott innan vi fick sluta.. Åkte skidor på idrotten, lite smått roligt faktiskt ! ;)
imorgon har jag utvecklingssamtal.. hoppas på att de går bra ! har iaf de på skoltid som tur är för jag hatar att ha det efter skolan, suger.. ! ;)
hade tänkt att lägga upp bilder från när vi åkte skidor på idrotten men, jag vetefan vart min överförningssladd är :( så, blir inga bilder. om jag inte hittar den sen såklart ! :D
vi hörs <3

RSS 2.0