19.09

nu sitter jag här redo för träningen, ska möta Linda och ungefär en halv timme så har inte bråtton :) Är inte speciellt taggad, vilket jag aldrig är för träningar nu  för tiden, lite tråkigt. Men när man väl kommer igång så är de såklart roligt men själva tanken på att de är träning är inte alltid så lockande nu för tiden.
speciellt inte taggad idag eftersom jag har ont i magen och i huvudet. Jag har haft ont i magen Måndag, Tisdag och även idag.. helt sjukt vad jobbigt det är ! Vet inte riktigt vad jag gör om det inte går över snart "/
nej nu ska jag sluta klaga och fixa det sista innan jag möter Linda,
Vi hörs imorgon!

14.05

slutade tidigt idag också ! ;)
Idag slutade vi nämligen 11.30 otroligt skönt ! Men när jag kom hem så var de bara att börja plugga -.- Har SO prov på fredag och jag är inte ens klar med arbetet, men nu är jag :) gjorde precis klart de, eller ja kanske har något jätte litet kvar att fixa men de hinner jag fixa innan fredag, på lektionen ;)
Vet inte riktigt vad jag ska hitta på, kanske hör med Linda och hon har lust att hitta på något ? ;)
Annars är de träning ikväll, styrka och fotboll :) Får se hur de går, har nämligen skit ont i mitt vänstra knä.. inte bra ! Gjorde illa de knät i somras och ja.. de kommer i perioder då jag har jätte ont och knappt kan gå men ibalnd känner jag inte av någonting, konstigt.
nej nu ska jag ta tag i mitt liv och göra något ;)
vi hörs :*
haha, lite gammal bild på Linda och mig men äsch.. kolla på Linda och inte mig bara :D

coachingdag

Coachingdag, vet inte riktigt om jag kan kalla de det eftersom våran lärare var tvungen att gå så blev inge ;) Jag har inte jobbat någoting idag eftersom vi inte hade någon lärare "/ Klassen har mest roat sig med att spela spel på min mobil -.- och gjort allt annat förutom att jobba. Men en rolig och skön dag har det iallafall varit ! :D
Vi slutade lite efter 12 och då gick jag hem och plugga -.- Nu har jag precis pluggat klart och ska väl snart bänka mig framför tv:n till jag och Linda tar bussen in till stan och tränar med Alice och Nico, tror jag? ;)
HAHAHHAHHAAHHA !!
Matte & Sara.. riktigt snygga ;)
för vi har ju inte gjort om bilderna, NEJNEJ ! ^^
aja, nu ska jag kolla om  de kommer något på tv annars blir de väl film,
vi hörs <3

18.55

hej !
jag skrev aldrig igår för jag var nämligen iväg och kollade på min systers killes spelning i Flen haha :) Och när jag kom hem hade jag annat att göra så tänkte inte på att jag skulle skriva. Men roligt hade jag iallafall !
jag har jag vart i skolan, måndag.. ovanligt bra för att vara måndag ;)
Har inte tid att skriva nu heller tyvärr för jag ska åka och hämta upp Linda och Anna sen åker vi till träningen ;)
Imorgon är det iallafall coaching-dag i skolan, vilket innebär nästan inget jobb.. mest snack hela dagen. Jag slutar även 12.30 vilket är skönt ! Efter de väl hem och plugga sen träna :D
vi hörs :*

earth hour

hej !
idag har jag vart i kyrkan.. riktigt tråkigt ! orkar inte ens skriva om de :)
efter kyrkan tog jag en springtur i de härliga vädret.. haha ;) resten av dagen har jag faktiskt inte gjort så mycket.. bara tagit de lungt, ganska skönt för jag mår inte så jätte bra "/
orkaaaaaaaaar inte skriva.. vi hörs ! <3

22.49

hej !
har inte skrivit på ett tag men har inte gjort så mycket mer än vart i skolan och tränat, som vanligt haha :)
men ganska nyss så kom jag hem från bamboo city, har nämligen vart där och ätit med Sofia, Cajsa, Julia, Shakiba, Sanna och Evelina :) Vi hade de riktigt trevligt som alla andra gånger ! ;)
Har inte så mycket att skriva men här får ni några bilder från kvällen istället !
4
HAHAHHHAA !
fett wannabeeee "kamra-simon" !!!

orkar inte skriva...

kastar bara in en bild från gothia !
gothia
laget, saknar er ! <3

15.04

hej !
skolan idag gick riktigt fort, halv tio till halv ett.. inte illa ;) På astma rutin kontrollen gick de väl helt okej :)
Snart ska jag ta bussen med Linda in till stan för att träna, skönt :) är faktiskt riktigt trött men äsch.. förresten, vilket väder ! sjukt skönt ute, äntligen vår ! :D
aja, jag orkar inte skriva mer just nu..
haha, vi hörs ! <3
ja, bilden är gammal men linda är ändå söt ! :*

16.01

hej !
idag är det måndag och det innebär skola, hatar måndagar.. då är man alltid så seg och trött, sen har man även jobbigaste och tråkigaste lektionerna då "/
Har precis pluggat NO eftersom jag ska göra klart NO-provet imorgon, jag kunde alla frågor på VG och MVG men sen var det 2 frågor på G som jag var osäker på haha, lite komiskt ;) Men iallafall, vi fick så kort tid på oss att göra provet i torsdags så vi får fortsätta imorgon :) Imorgon börjar vi halv 10, skönt ! Men jag ska till läkaren på rutin-kontroll för astman imorgon så jag går redan halv ett, bli en as kort dag :D
Men ikväll blir de fotbollsträning, inte speciellt taggad.. är helt slut i huvudet, konstigt nog :s
aja, ska kolla lite till på NO:n innan jag fastnar här ;)
vi hörs troligtvis imorgon, om inte ikväll !

17.21

hej !
har precis kommit ur duschen efter fotbollsträningen.
Idag har jag vart med Amanda och Linda eftersom vi sov hos Amanda, vid 12 gick Linda och jag hem eftersom vi skulle på träning. För övrigt har jag inte gjort så mycket idag, ganska skönt ändå :)
Funderar på att dammsuga rummet.. blir nog att göra de.
orkar inte skriva, vi hörs förhoppningsvis snart ;)

14.59

hej !
nu är jag hemma ! :)
riktigt trött och ont i huve men bara ta en tablett ;) haha, snart ska jag träffa Linda och Amanda och umgås med dom hela kvällen. Vi sover även över hos Amanda ! :) myskväll, riktigt längesen  de bara var vi 3 så ska bli  riktigt roligt :D Skriver förmodligen inte mer idag men ni får ha de så bra så hörs vi imorgon ! :*

vinst !

hej !
nu har jag precis kommit ur duschen efter macthen och vinst blev de, 10-0 mot Verdandi ! skönt med stor vinst på första matchen för iår ;)
Imorgon ska jag på min lillasysters innebandy sammandrag i trosa och hålla pappa sällskap, annars blir han ensam stackaren.. Det är nämligen samling redan 8 på morgonen så blir en tidigt morgon.. "/ menmen..
aja, ska väl lägga mig i sängen och kolla på film eller så..
vi hörs imorgon ! :D

18 mars och snöar..

hej !
jag skrev aldrig igår men jag hade tänkt och berätta om dagen och slänga in några bilder också! ;)
iallafall, igår var det friluftsdag, Sara, Becca, Julia och jag var  först på gympozz och sen bowlade vi med killarna, JAG VANN !!!! :D Vi hade även 4 timmars lunch därimellan så vi åt på bamboo city :)
Det var iallafall en riktigt roligt dag, än så länge.
Vi tog bussen hem eller jag och Sara hoppa av vid skolan och hämtade no saker och så var det bara att gå hem och plugga.. pluggade hela kvällen från att jag kom hem tills klockan var sju, då jag tog en springtur.. skönt ! :)
ja, idag då.. FREDAG !
men kan ju säga så att min dag inte började så bra, DET SNÖADE!! herregud de är 18 mars och de har kommit nästan 10 cm snö idag, sjukt ! jag trodde de skulle bli vår men tydligen inte ! -.-
aja, första lektionen var iallafall hk och philip och jag fick  göra kladdkakasmuffins som blev riktigt goda ! ;) efter de så var de no prov, kändes bra iallafall.. ska fortsätta på tisdag :) Sen hände inge mer intressant, en helt vanligt fredag ;)  Snart måste jag upp och äta för maten är snart klar.. tidigt ! men ikväll  har jag match och då blir de så ;) Vi möter Verdandi och vi får väl hoppas på de bästa. Vi ska ju spela ute och de är massa snö och usch ute  :( kommer nog gå bra andå ;)
här kommer lite bilder iallafall ;)
OCH VEM VANN ?! ;) haha..
inte bästa bilderna, men äsch vafan ni ser ju iallafall :D

15.55

hej !

idag har jag vart i skolan och de va en ganska skön dag för att vara onsdag. Fast vi har 4 lektioner innan lunch så man är riktigt hungrig då och även 2 lektioner efter lunch.. skapligt jobbig dag men idag var det ändå helt okej :)
Ikväll blir de styrka och fotbollsträning med laget, roligt ! :)

Imorgon är det friluftsdag och då ska jag, Sara, Becca och Julia först vara på Gympozz på förmiddagen och på eftermiddagen ska vi bowla, yeah ! är verkligen grym på att bowla.. fast ? "/ Men de blir nog roligt, hoppas på de iallafall :)

Aja, vi hörs senare ! ;)



Linda min sötnos ska ut och övningsköra, så ett tips ! håll er inne ;)

14.23

hej !

igår skrev jag aldrig för jag drog till Linda direkt efter skolan, jag skulle hjälpa henne och plugga NO och de gjorde jag men jag kom inte så långt med min NO däremot men äsch :) Efter de så åkte vi till träningen och de var riktigt roligt att spela fotboll igår, sjukt ! :)
Iallafall, idag.. vi hade heldag matte idag.. alltså bara matte lektioner, låter sjukt men va inte så jobbigt var ganska roligt eftersom jag jobbade med Sara haha ;) Vi fick även sluta 40 minuter tidigare (y) skit bra !
Nej nu ska jag ta och plugga tyska, hatar tyska och ja hatar är ett starkt ord men jag menar de verkligen !
aja, vi hörs ! <3

17.18

kvällen igår va så sjukt rolig,  de måste vi göra oftare ! Tyvärr så har jag inga bilder just nu men så fort jag får dom så lägger jag upp några :)
idag vaknade jag konstigt nog efter 11. Fick reda på att min morbror och hans familj skulle komma så jag tog på mig kläderna och ja.. väntade på att dom skulle komma. Nu har dom precis åkt och här sitter jag och väntar på att maten ska bli klar.
aja, har inget att skriva.
vi hörs !  ;)

03.16

hej !
har inte skrivit på några dagar men jag har inte haft tid.. :)
Igår så va jag, Linda och Michaela och bowlade, sen åt vi en fet kababtallrik. Efter de gick vi hem till mig och kollade på film och bara va och så sov dom här inatt :) idag har jag vart med Linda och Michaela på förmiddagen, Sen hade fotbollslaget möte för att snacka spel och så :) efter de har jag träffat sofia och halv sju så hade Sara, Sofia, Julia, Becca och jag bokat bord på Akropolis för att käka och fira becca ! riktigt trevligt haha, sen har vi vart hos Julia och bara haft roligt.. kom precis hem. Är skapligt trött nu så ska väl sätta på en film som jag kan somna till :)
Imorgon har jag inga planer, vila och ut och springa.. ska väl plugga lite engelska också.
Orkar inte skriva mer nu, men vi hörs imorgon ! :D
puss !

15.28

hej !
nu har jag snart vart hemma en timme från skolan. Skolan va väl helt okej för att vara en onsdag, onsdaggar är nämligen dom jobbigaste dagarna men vi hade vikarie på dom jobbigaste lektionerna som tur va :)
snart ska jag äta, byta om och sen åker jag till kyrkan.. tråkigt nog. Jag drar från kyrkan redan kl 6 medan dom andra får plågas till kl 8 :D haha, från kyrkan tar jag mig till tuna med min päron för stadium kväll och lagfoto med laget och  sen direkt från Tuan till träning så idag har jag fullt upp ;)
aja, nu ska jag gå upp och äta. är skit hungrig ! haha :)
vi hörs imorgon, kommer nämligen hem vid tio ikväll så orkar inte skriva ;)

19.52

hej !
idag har jag vart i skolan och de va ju helt oke, första dagen på veckan och kort dag då ganska najs :) efter skolan så var de bara att plugga sen träna.. nu har jag ätit, duschat och hunnit med en hel del :) nu ska jag nämligen plugga så vi hörs imorgon haha :D
kort och meningslöst inlägg menmen.. har egentligen inte tid ;)

träning :D

sådär ja, nu har jag kollat på två filmer. Jag och min lillasyster kollade först på Yogi björn den va bra men jag somnade haha sen kollade jag på salt med mamma och pappa, den va faktiskt bra ! :)
snart blir de träning, först hämta upp tjejerna och sen åker vi.. ;) skönt att träna efter att ha legat och segat hela dagen även fast jag är väldigt trött och seg nu, höll på att somna i sängen nyss haha :(
jaja, nu ska jag ta och byta om :)
vi hörs imorgon eftersom det blir så sent efter träningen ^^
gothia

14.15

hej !
nu har jag vart hemma ett tag, sov nämligen hos pontus inatt och kom hem för en timme sen ungefär.
Idag ska jag bara ta de lungt och ikväll blir det fotbollsträning :)
aja, orkar inte skrvia nu ska jag kolla film med lillasyster..
vi hörs ! <3

16.14

hej !
idag vaknade jag redan 20 över 10 :) ganska otroligt ! gick upp och åt frukost och kollade på vasa loppet haha..inte de minsta intressant. Sen har jag väl inte gjort så mycket mer idag än att jag precis har kommit ut ur duschen efter en springtur, riktigt skönt väder att springa i men på vissa ställen var de svin halt..men jag klarade mig från att ramla :)
nej nu ska jag gå upp och tvätta bort mitt nagerlack haha ;)
vi hörs nog senare ! <3

melodifestivalen sucks..

hej !
sitter och kollar på melodifestivalen, vilket suger. haha kollar på de ändå för har inte så mycket annat att göra :) Efter melodifestivalen blir de film och sen vet jag inte riktigt. The social network tror jag det blir, vet inte riktigt men de återstår att se :)
vi hööööörs <3

14.56

tjena !
skrev aldrig igår kväll för vi hade nämligen filmkväll här hemma och sen blev jag så trött så jah orkadde helt enkelt inte :) Vi kollade iallafall på 3 filmer. Trubbel i paradiset, paranormal activity 2 och grown ups. Har sätt alla  flera gånger men ja, de var väl kul ändå :)
idag vaknade jag vid tolv och sen dess har jag bara kollat på skidor som alla andra här hemma, haha ;) Snart ska jag väl äta och hade tänkt att ta en springtur sen så får väl släpa mig ut och göra de.
nu har ni koll på läget, vi hörs ! :D

sååååååå..

hej !
jag har ju inte skrivit sen i lördags/söndags tror jag? Men I söndags var jag ju sjuk, magsjuk spydde som en gris för den som vill veta och jag ville bara dö "/ inte så roligt. På tisdagen var jag iallafall frisk och begav mig till skolan och avslutade dagen med ett träningspass. Under söndagen och måndagen så låg jag bara hemma helt död, kan ju säga att jag hade skapligt ont i ryggen efter de, mindre bra ! haha :)
Onsdagen och Torsdagen har jag vart i skolan och även tränat.. så har inte hänt något speciellt. så lungt, ni har inte missat något ;)
men idag är det fredag och fifan va skönt ! :D även fast jag hade en kort vecka så har jag vart otroligt trött men nu.. nu är de långhelg. Nämligen studiedag på måndag så sova en extra dag skadar ju inte precis ^^
jaja, nog om de.
vi hörs senare, nu kom min morbror och CO ;)
älskar er!
kan det inte bara bli sommar ? :D i allafall vår, palla kyla (n)

snart så..

hej !
jag vet.. jag har inte skrivit på flera dagar men ska berätta att snart haha :)
fast, ni får vänta lite. MÅSTE ut med hunden, om jag inte gör de så ska jag ge pengarna till mamma som jag är skylldig henne.. så lätt, 200 spänn.. *catching* ! :)

RSS 2.0