2010 ♥

ja.. snart är 2010 slut. om några timmar börjar 2011.
2010 har vart ett sjukt bra år,  så tråkigt att åren går så fort bara, tiden bara springer iväg.
2010 så har de hänt massor känns de som, sommaren var absolut bästa sommaren på länge !
Bulgarien, Gothia, Fotboll och så klart alla vänner. speciellt Amanda och Linda som verkligen gjorde min sommar till den bästa ! har ju även vart i  sälen som va sjukt bra och jag kan tyvärr inte minnas allt jag gjort under året.. men 2010 har klart vart bästa året på länge. hoppas bara på att 2011 blir ett lika bra år om inte bättre.
hoppas ni har haft ett jätte bra år och får ett ännu bättre !
Gott Nytt År ! 




Roooompha!!!

nu sitter jag här med Linda och Amanda. har verkligen saknat dom ! vi har vart på stan hela dagen och jag fick med mig 3 tröjor och en bh, naaaajs ! Nu sitter dom och spelar guitar hero medan jag skriver här. snart ska vi äta maten som vi har gjort...
Hallå där kött och blåbär!
Linda fortsätter blogga åt Jenna för hon är alldels för upptagen :) Vi käka nyss maten vi gjorde, en riktigt succé blev de! :) Jenna satte precis igång bastun, så blir det ansiktsmask på de, underbart!!
Nu sitter hon återigen vid tv;n och spelar Guitar Hero tillsammans med Amanda så nu ska jag göra dom sällskap!
Bilder kommer senare, ha en forsatt mysig kväll!!!;D
Kramar Linda, Jennas bästa kompis!!!
Sälen med laget, saknar! ;*

21.06

hundvakt.. ja de va jag igår kväll, från 17-21 va vendis här. fy vad jobbig hon är men samtidigt så sjukt söt fast hon biter och håller på. de första hon gjorde va att kissa på mitt golv fast hon precis hade vart ute.. åh, jag blev ju så glad ! -.- nog om de, när danne kom och hämtade vendis så följde jag med dom och så sov jag över där. vi hade riktigt roligt, vi spelade tv spel och bara va. jag vaknade runt tolv och lite senare gjorde jag och nathalie frukost. Simon och jag spelade bil spel på ps3 tills danne kom hem och sedan skjutsade hem mig vid 3.

just nu har jag precis kollat på bonde söker fru, sämsta fan haha ! ändå kolla jag på de, men de va ju såhär... att man fick se hur de va i nuläget eller något :s haha ! ikväll skah jag försöka somna ganska todogt  för imorgon ska jag till stan med Linda, Amanda och Emma. Ser jag verkligen framemot eftersom jag verkligen har saknat dom brudarna ! :D
nej nu ska jag fixa lite saker tills i morgon och ta en dusch tror jag..?
vi hörs :*

15.10

nu har jag precis ätit och vet inte riktigt vad jag ska göra. min lillasyster tycker att vi ska gå ut och åka pulka men vet inte riktigt om jag kan hålla med om de.. "/ inte så roligt. idag ska jag nog ta de lungt om inte mamma och jag ska på bio ? :s

imorgon blir de iaf att städa rummet till nyår. blir grovstädning, fast som tur kan jag inte tvätta golvet nu när jag har heltäckningsmatta (y) skönt, för de är riktigt tråkigt att tvätta golv, därför mamma alltid tar den uppgiften, men nu behövs de inte länge :)
förresten, jag va ju på stan och tuna igår med Sofia, jag hittade 3 tröjor och 1 bälte. wow, jag hitta en tröja på rean..otroligt ! ;) man orkar ju liksom inte kolla på allt eftersom de är folk överallt som håller på och knuffas och skit som om de aldrig sätt kläder förut, haha !
nej nu ska jag ta tag i mitt liv och hitta på något riktigt skoj, om jag lyckas..
vi hörs ! :*
JAG SAKNAR MINA TJEJER ! :*
Linda, kom hem från haparanda !!!! :( eller va de nu heter  (a)
Amanda, saknar errrrrrr !

mellandagsrea

ja, snart  åker jag och sofia till stan. väntar på att hon ska bli klar. ska väl försöka få med mig något hem, utan problem säger jag bara. finns ju massor med kläder så ja. de är ju mellandagsrea men när jag åker till stan för att handla på rean så hittar jag aldrig något för de är sånt man har och massa så de slutar alltid med att jag inte köper något från rean utan kommer hem med massa andra kläder, haha !
nej nu ska jag dra !
vi hörs <3

23.01

idag har vi haft gäster hela dagen, ganska trevligt ändå ! :D
imorgon ska jag träffa sofia, har saknat henne ! min sötnos :* vi ska ner på stan en snabbis och sen ska vi nog bara prata och så. vi har mycket att prata om ! haha !
nej ska kolla på prison break snart, pallar inte skriva.. inte på bra humör..
" de finns idioter till allt "

22.23

hehe.. nu är jag hemma från danne. min syster och hennes kille var oxå med där och när vi kom dit så var de ganska många där. vi spelade guitar hero och spelade något spel med massa frågor. var faktiskt riktigt roligt, natha och jag va bäst på de ! bara så ni vet..
nu ska jag nog ta och kolla på prison break.. IGEN !
ja alltså de är så jag tillbringar mina kvällar, iaf dom senaste kvällarna, ganska roligt faktiskt ! :D
sitter uppe till 4 och kollar på de, fan vilket liv man har.. skapligt illa "/
vi hörs ! <3

till mormor och morfar..

...ja snart åker vi till mormor och morfar och äter julbord och får julklappar. kommer bli trevligt ! ikväll ska vi hem till Danne och vara där och träffa Simon, Nathalie och fler.. roligt, är alltid roligt att vara där så !
aa men tror jag ska dra nu, vi hörs ! <3

juuuuulafton !

jag har haft en riktigt bra julafton, hoppas ni också har haft de !
här kommer lite bilder från när vi va hos farmor.. väldigt konstiga, vet inte vem som har tagit bilder. alla har tog pillat lite på min kamra.
lite drogade på bilden kanske? men bara kanske.. ;)
spela uno, som alltid på julafton ! :)
haha, söta emmi !
snigga elina :) haha
haha, lite konstiga bilder men de får ni stå ut med ! :D

JULAFTON !

...JAAAA ! :D
haha, egentligen förstår jag inte grejen med jul.. man äter sig tjock och får julklappar sen är de roliga över. men ska inte klaga man får ju julklappar ! ;)
vid kl 2 så ska vi vara hos farmor, som alltid och där är även mina andra kusiner och så. vi har alltds jätte roligt, så bara hoppas på att de blir roligare än vanligt.. om de nu går ;)
nej nu måste jag plattahåret, vi hörs !
GOD JUL ! <3


23.22

ja.. nu har jag spelat bingolotto, jätte roligt ! fast, nej de vet jag inte.
idag har jag kollat på prison break nästan hela dagen och köpt julklapp till sofia, har även lämnat den till henne och jag fick en julklapp av henne som jag ska öppna imorgon, kan nästan inte låta bli ! (a)
ja, förra jullovet så kollade jag på alla prison break säsonger, 4 st + en film och en säsong är ungefär 16 timmar.. jag verkligen älskar de ! nu kollar jag på de igen, eftersom jag inte har något annat för mig. sjuuuuukt bra, man kan inte sluta kolla. alltid spännande och man blir verkligen fäst vi de ! Man kan se de hur många gånger som helst men blir ändå inte uttjatat !
Michael Scofield och Lincoln Borrows, huvudpersonerna.. dom är ju inte lite snygga heller ! ojoj..
nej nu ska jag ta och kolla lite prison break och sova senare, ska försöka somna skapligt tidigt så att jag orkar upp imorgon, juuuuuuuuuulafton då ju ! :D
haha, vi hörs ! <3

23 december..

hej !
vaknade nästan nyss.. har bara hunnit duscha. när man vaknar så är de ingen hemma och man vet inte vart någon är.. "/ lite tråkigt, men dom handlar säkert dom sista julklapparna. När mamma kommer hem, är de väl bara att vi drar igen för jag ska köpa julklapp till sofia !
nej nu ska jag gå upp och äta lite frukost innan alla andra kommer hem.
vi hörs ! <3

JULLOOOV !! :D

JUUUULLOV !! :D
äntligen jullov ! riktigt skönt och snart är de även julafton ! roligt ska de bli ! ;)
idag va jag ju i skolan en timme och fikade och fick mina första betyg.. inte nöjd om man säger så.. "/
jag fick, G i allt och 5 VG.. aja huvudsaken är att jag har G i allt nu i första betygen. men nästa gång då jävlar.. hahahahah !
snart ska jag nog åka till Ikea och köpa något till mitt rum, något som fattades. om dom kommer, dom skulle komma halv 12 men nu är den snart halv ett så.. ja :p
nej nu ska jag fortsätta kolla på prison break !
ha de bra, vi hörs ! :*

snart jullov !

hej !
imorgon är de lov ! fyfan vad lovet är efterlängtat.. måndag, tisdag och onsdag den är veckan är helt onödiga dagar fan. igår så gjorde vi ingenting i skolan och idag gjorde vi heller ingenting kollade bara på film, löjligt. Imorgon är de bara en timme i skolan, vi kunde ju ha fått lov i fredags. Så imorgon blir de att dar till skolan en timme på morgonen och hämta betygen.. -.- vill inte ens ha dom men aja..
snart ska nog mamma och jag dra till Tuna för att köpa julklapp till sofia ! :D inte för att jag vet vad hon vill ha men, jag köper något bra ! (y)
inatt ska jag sova hos danne, så vi hörs väl imorgon !

GUDSTJÄNST

ja.. gudstjänst... jippie ! fast neee... hatar de fan men snart ska jag och sofia på gudstjänst eftersom vi måste. -.-

23.54

hej !
har precis varit hos amanda och linda, vi hade julklappsbyte och så gjorde vi även mat.. as gott ! hahaha, vi är fett moff ! (a) men vafan man lever bara en gång, så äääääätttttt hahahah, fast kanske inte.. :p
just nu sitter jag hemma med sofia som satt i mitt rum när jag kom hem ! :D då blev jag glad.. eller ja.. gladare ! :D vet inte riktigt vad vi ska göra men vi kommer nog på något roligt ska ni se !
på julklappsbytet med amanda och linda så fick jag..
av linda fick jag  en jätte fin ring ! :D
av amanda fick jag en chokladkaka och en shower gel !
tack tjejer, älskar er !  :*
nej nu ska jag ta och vara social med sofia och så ska vi hitta på något riktigt roligt !

F R E D A G !

hej !

äntligen helg, behövs verkligen ! var sjuk förra helgen så kunde knappt sov va då men nu jävlar ;) Förresten.. om en vecka är de jul. de kommer blir skit roligt ! vad ska ni göra i jul ?
jag ska som vanligt till farmor och farfar och äta på dagen, där den största delen av släkten är och sen senare på kvällen så kommer Danne och Elina till oss, kommer bli riktigt roligt tror jag, eller jag vet ! :D

iaf.. idag har de vart en as skön dag ! började kl åtta med träslöjd och efter de hade vi NO, då vi kollade på film och fikade..little miss sunshine hette filmen.. den sög haha ! så jag slutade kl 10.40. eller jag och jag.. alla från min klass som var med i luciatåget. när jag kom hem så var de bara att bära ner mina kläder till mitt nya rum och jag rensade även min garderob samtidigt.. gick inte så bra att kasta iväg kläder men.. "/

nej.. nu ska jag ta och busa lite med Dixi.. Hon ska vara här i helgen, jobbigt !


Min syster, Dixi och jag.. haha !





my room..

sorry för sämsta cam bilder.. (a)
är inte helt klart men.. är bara halva rummet som är klart typ.. ( de på bilden )

sjuuk

hej !
ja rubriken säger ju sitt.. jag är sjuk och imorgon är de luciatåg men jag lär dra dit ändå. jag mår piss, as ont i halsen och snoret bara rinner medan jag är täppt. jag är även helt borta i huvudet -.- pallar inte vara sjuk, värsta som finns fan.
idag har jag iaf hunnit vara på ikea och köpt möbler till mitt rum, igår va vi och köpte golvet så snart är de klart.
nej nu  pallar jag fan inte skriva, ska  nog ta och sova ett tag snart och se om jag mår lite bättre.
ha de bra ! :*

Jay Smith, idol 2010.

ja alltså, rubriken säger allt.. jag ville ju att Olle skulle vinna med nej han kom 3:a. haha ! annars ville jag ju att Minnah skulle vinna men så blev de inte heller.. svenska folket valde Jay.. fett sämst. han kan ju sjunga och de men nej Minnah och Olle var mycket bättre ;)
haha !

freeeeeeedag !

heeeeeej !

nu sitter jag bänkad framför tv:n med en popcorn skål bredvid mig, mmums !
just nu sitter nog nästan hela sveriges befolkning och kollar på idol finalen, men dom som inte gör de så förstår jag.. olle har ju åkt ut, egentligen inget att kolla på då men vafan ! nu är de ju jay & Minnah kvar i Idol och jah hoppas verkligen att Minnah vinner för jag gillar inte Jay.. "/
nej nu ska jag kolla på idol och hålla tummarna på att Minnah vinner ! :D

plugg, plugg och mer plugg..

hej !

har inte haft tid att skriva för har så otroligt mycket plugg nu dom sista dagarna, bara att ligga i fast jag skulle vilja skita i allt och bara sova. men nej de går inte, måste verkligen ha betyg ! idag har jag pluggat hela dagen, först skolan och direkt när jag kommer hem så satte jag mig och plugga. inte de minsta roligt men.. nu är jag klar med so:n iaf.. svenskan skiter jag i för den är inte suuuuper viktig, bara ganska. får fråga någon i  skolan om de sista. tills på fredag har vi 2 st NO uppsatser som ska lämnas in och vi har inte ens fått reda på vad vi ska skriva, cp björn.
nej nu ska jag sluta prata om skolan och ta de roliga. ikväll är de träning, karate med världens bästa fotbollslag ! :D imorgon blir de skolan och sen vet jag inte vad som händer.
men vi hörs ! :*
                                                                                                 
                                                                           

<3


du lever bara en gång, lev livet, va den du är och bjud på dig som du är.. de är då du är som bäst !

                             
                                                                       

BORTA BRA MEN HEMMA BÄST !

hej !

nu är jag hemma från 4 underbara dagar i sälen med världens bästa lag ! jag har haft de så sjukt roligt, åkt skidor, badat på experium, bara njutit och umgåtts med laget ! jag har skrattat hur mycket som helst under tiden i sälen.. kan man fråga vem som helst.. skratta åt allt och alla ! xd
jag vet inte riktigt vad jag ska skriva för de finns så otroligt mycket jag skulle kunna skriva !
men vi har åkt mycket skidor så ont i fötterna har man ! ;) Benny kastade även gröt på mig, myyysigt och så kastade vi ägg..och massa annat. sååå sjukt roligt vi har haft de 4 dagarna. tiden går fort när man har roligt !
bilder får säga sitt.. orkar inte skriva, har annat att göra egentligen !


 
 
 
 
 
 
 
 
 


älskar er tjejer ! <3

                                                                           

17.52

hej !

idag har jag varit i skolan. när jag kom hem var det bara att packa, hyra skider och snart är de träning ! imorgon bär de av till sälen med fotbolls laget, bästa laget ! ;)

usch, orkar verkligen inte skriva. vi hörs !

                                                                             

RSS 2.0