14.29

hej !

igår kväll så va jag hos danne med min faster och mina 2 kusiner. vi åt tacos, spelade charader och spelade wii. riktigt trevligt och mysigt !
Idag så har jag vart i kyrkan, 10-14 så kom hem nästan nyss. vi pratade om synder -.- tiden går så himla sakta när man är där ! ;p idag vet jag inte vad som händer, ska nog ta och städa lite på mitt rum sen bara ta de lungt..tror jag !
Men ska dra, hejdå ! <3

17.43

hej !

skolan idag, är skapligt trött ! tur att de snart är lov ! :D ska bli skönt med lov, sova ut och slippa tänka på plugg ! 
om lite mer än en timme så ska jag dra till Guif hallen och kolla på match.
imorgon är de sista skoldagen innan lovet,  härligt !
jag har inte bestämt någonting som jag ska göra på lovet, eller bara typ.. konfirmations möte och sen blir de ett läger oxå, får väl hoppas på de bästa ! annars hoppas jag att de blir roligt ! :D

men ska dra till tuna eller något med pappa nu, hejdå ! <3

thanks, Holyn Marshall !

hej !

JAG HAR FÅTT PAKET FRÅN USA ! :D

jag fick ;
- 3 tröjor
- massa amerikanskt godis
- 2 lycko armband ( bara en på bilden )
- "hogs" kortlek
- "hogs" klistermärken







fick de av Holyn Marshall, en av tjejerna som bodde hos mig i somras.
i miss her ! <3


16.57

hej !

igår va Amanda och jag och tränade, Medel.. va faktiskt roligt ! as garva i början men sen blev de bra igen haha !
idag va de skolan och de är alltid roligt eftersom jag har så bra humor ! ;) Ikväll blir de träning, fotbolls träning. roligt roligt ! har ju bara 1 träning i veckan nu för tiden när de är inne ! ;o
imorgon blir de skolan sen vet jag inte riktigt vad som händer, träning kanske om amanda vill eller kolla på match ! :)
men har bråttom nu, måste tydligen äta haha !
hejdå :)

20.44

tjena !

nu har vi vart på friskis, Amanda, Linda, Michaela och jag ! ^^ haha vi körde step. va faktiskt roligt men alltså..märkte att jag inte kan göra 3 saker samtidigt..  (a) fan får öva på de. Annars va de roligt fast de va jävligt mycket olika saker man skulle komma ihåg och eftersom jag har sååååååå bra minne så gick ju de toppen ;)

nu har jag redan hunnit äta och duscha. sitter och kollar på tv samtidigt och smsar, HAAA där gjorde jag 3 saker samtidigt ! ;D 
imorgon blir de att plugga och träna igen !
ha de bra, vi hörs ! <3 

15.50

hej,

skolan idag va väl som alla andra måndagar. alltså sega, trötta och såna dagar man absolut inte gillar. Idag va kyrkan hos oss och först gjorde vi en as onödig uppgift sen körde vi "hela havets stormar" fast att man skulle stå på stolarna och att de va mycket färre stolar, man tog bort 3 i taget typ ^^ men iaf, min klass slog rekordet ! 22 personer på 5 stolar men vi ville psova på 4 stolar men vi fick inte, haha !

iaf, måoste dra nu ska med mamma och köpa comviq och sen ta ut pengar. för jag ska få  ett träningskort på friskis, haha ! Amanda och jag ska träna där för att hålla igång under vintern när fotbollen inte är så aktiv.
så ikväll blir de att träna! men ska dra nu.
hejdå ! :*





14 timmar

hej,

ja.. rubriken säger ju de mesta.vaknade för en timme sen. Jag sov 14 timmar inatt, inte ofta jag gör de nu för tiden. Var nog trött från igår, haha !
Just nu sitter jag och lyssnar på musik och försöker plugga tyska gramatik som jag inte fattar någonting eftersom jag va i Finland när dom hade genomgängen om de, så fattar nada ! :( men gör mitt bästa och hoppas på bra resultat !
idag ska jag inte göra så mycket, ska väl typ plugga och sen kommer Minus, Satu och Mike. Minus är våran huds kille om man säger så.. ;)

men ska inte skriva mer nu, för jag måste verkligen plugga ! ;p
ha de bra !

20.34

hej !

inatt sov jag och Cajsa hos Niclas med Erik. Va faktiskt riktigt roligt ! Vi somnade vid 3 tror jag. Men jag vet aldrig när jag somnade, sov inte alls mycket men jag halvsov typ hela natten. Vi kollade på Paranormal Activity, de va bara jag och Cajsa som kollade på hela. Erik och Niclas var fett fega, dom gömde sig bakom kuddar typ hela tiden ! XD
Vi vaknade vid 9 men vi låg i sängen till 12, efter de har vi legat och segat och bara kollat på flera filmer hela dagen. Men när vi kollade på Tv sen så somnade jag såklart -.- skit roligt ! 

Kom typ precis hem och nu är jag fortfarande skit trött så blir väl att sova tidigt ikväll.
vi hörs, hejdå ! :*   

15.14

hej !

kom precis hem från skolan, nu sitter jag här med cajsa.
skolan va faktiskt rolig idag, eller alltså lektionerna är ju inte så roliga men klassen är ju rolig !
vet inte vad cajsa och jag hittar på men någonting blir de ju så småning om ! :D

pallar inte skriva men vi hörs, puss ! <3

snöö ! ^^

tjena !

haha de är snö ute "/ inte roligt med tanke på att jag har inte köpt nya vinterkläder så jag har förra årets förtillfället (a)

Men snart ska jag gå, börjar kl 8 på edvardlund med träslöjd ! hatar att ha träslöjd där, andra gången ju ! suuuger :(
Fredagar är vanligtvis sköna men nu känner jag att de är den inte idag, kollade på schemat och vi har typ bara NO, SO och matte -.- kanske inte så roligt men.

Förresten på NO:n så håller vi på med ett as rolig område "future city" heter de typ.. först ska man skissa sin stad (man arbetar i grupper) och de har vi gjort så nu vänar vi bara på att ett spel ska komma. Där ska vi  bygga våran stad på spelat, de hette typ "sim city" om jag minns rätt (a) Sen när vi har gjort de på datan så ska vi göra de i verkligheten, fast alltså av typ mjölkpaket och så.. fett roligt faktiskt. men just nu är de inte roligt för alla är klara och spelet kommer ju aldrig "/. JUSTE ! sen  tävlar man typ och den klass som vinner, vinner 25 000 :- haha, inte illa ! :D

men nu måste jag gå, hej då ! :* 

21.03

hej !

jag packade faktiskt upp mina saker tillslut, med lite musik går allt bra ! :D
haha, annars har jag bara sutit vid datan..just nu lyssnar jag på musik och kollar lite på Robinson samtidigt.

imorgon vet jag inte vad som händer, men skola blir de iaf. Vill helst inte sitta hemma och rutna så funderar på att fråga någon om den vill hitta på något, vet inte vem men vafan imorgon vet jag ;)

men ska dra och borsta tänderna och sen lägga mig i sängen om... ett tag för att sova. Inte de minsta trött men man kan ju alltid försöka men blir väl att messa. påtal om att messa förresten, när jag ska på konfirmations läger så får vi inte ha med oss mobilerna ! JAG KOMMER DÖ :( men iaf, på sista lägret får vi ha de men eftersom linda konfirmerade sig förra året så vet hon ju hur de är och hon sa att de inte fanns någon mottagning på de stället vi skulle ha sista läger ! haha, fast.. om man stod vi flagg stången så fanns de mottagning, så där kommer jag hålla till ibland.. 

hörs i morgon, sov så gott ! ;* 

17.07

hej !

idag var skolan faktiskt ganska rolig, vår klass ska ha disco för 1-3or fredagen efter höstlovet..maskerad haha !ska faktiskt bli roligt, fast min lilla syster kommer XD haha, jag hade även träslöjd idag och jag täljer en snögubbe,  hahahhaha ! :D

igår hade jag ju träning, min första inomhusträning :D va faktiskt riktigt rolig och skönt att träna. träningen slutade halv tio så jag kom i sängen ganska sent men de gjorde inget.  
egentligen skulle jag behöva packa upp mina saker jag hade med mig till finland men nej jag känner att jag inte har någon lust.. "/

men vi hörs,  ha de bra ! :D

hos Linda ;*

hej !

sitter här hos Linda, vi har vart här ett tag. Vi va som sagt och fikade på stan, mysigt. amanda kom även dit sen ! :) Idag va jag på Tingsrätten med klassen som jag skrev i morse. de va faktiskt intressant men man fick jäkligt ont i röven av att sitta så länge. Men intressant va de, jag blev nästan tårögd när dom berättade om misshandeln..men sen den om stölden va typ hela CP, skyllde på sina barn..jävla mesar ! ;)

Snart ska Linda och jag dra ner till träningen men först ska vi äta Blåbärs som Emma, lindas lillasyster har gjort ! ;) 
vi hörs ! PUSS <3 

tingsrätten

hej du !

sitter här och ska väl snart gå till bussen. ska vara utanför tingsrätten 8.50, Klassen ska till Tingsrätten idag, först ska vi kolla på en misshandel och sen en stöld. Ska bli roligt faktiskt, eller roligt vet jag inte men intressant iaf !
efter de blir de skola som vanligt och efter skolan så ska jag och Linda åka ner på stan och ta en fika sen hittar vi väl på något. Ikväll blir de min första inomhus träning för i år, ska bli skönt att träna har ju inte tränat på 2 veckor "/ haha, skapligt hemskt. Känner mig som ett fetto för i finland så fikade vi hela tiden hoås alla släktingar så jag tror jag väger runt 500 kg ;)

men ha en bra dag så skriver jag när jag kommer hem !
PUSS

18/10 - 31/10, 2009

för exakt ett år sen igår så satt vi på planet påväg till USA och för ett år sen just nu så var vi i New York.
Oförglömliga minnen, bästa tiden i mitt liv. Någon jag verkligen aldrig kommer glömma ! 2 underbara veckor i USA med en schysst brud, Linda !
Linda och jag va verkligen i 2 grymma familjer, familjerna Johnson och Stribling !
vi åkte ju som sagt till USA för att träffa NWA lightning 95 och 96 lag. väl i USA så blev de mycket träning som väntat med både NWA tjejerna och utan, vi hade en  tränare från bracilien där som tränade oss och deras sätt att träna var mycket annorlunda från våran.. t.ex. deras uppvärmning var att springa 20 varv runt planen ibland medan vi sprang 2-3 varv (a) lite skillnad. USA redan var en grym upplevelse och jag hoppas verkligen att vi åker dit snart igen ! 

saknar familjerna Johnson & Stribling ! <3 





usa  

MISS U GUYS !


borta bra men hemma bäst !

hej !

rubriken säger allt... nu är jag hemma, hem ljuva hem ! ;) riktigt skönt att vara hemma faktiskt, fast jag har haft  de grymt bra därborta i finland ! Träffat släkt, nära och kära. 

Under dom två veckorna jag var borta så har jag träffat släktingar ( på pappas sida ). Släkten på pappas sida bor i Kinnula i finland, haha ! De bor 2000 personer där, feta hålan ju ! I torshälla bor de 10 000 och jag tycker de är litet men i kinnula trivs jag..alla känner varandra och alla hälsar på alla, riktigt litet och mysigt. de är så de ska va ! 
Jag träffade även min kusin Hugo för första gången och jag kan ju lungt säga att man blir ju nästan kär.. världens sötaste unge.. och då menar jag verkligen de ! hur sör som helst ! :D 



ja när vi kom dit så va de ju bra väder, soligt och ganska varmt..men efter drygt två dagar så var de inte så soligt längre, utan de såg snarare ut såhär då..


dålig bild, men de vaa 10 cm snö, -10 och snöstorm.. ganska mysigt ändå bara att man trodde att taket skulle flyga av ibland ! ^^


HAHAHHAHHA, jag gjorde en snögubbe XD men erkänn..den är fett snigggg ! ;)

     
    ( Tuikku )                           ( Hessu )

Tuikku och Hessu är några i min släkts hundar ! grymt söta och snälla ! (a)



lite ihop tryckta bilder men vafan, de får ni leva med ! ;) HUGO sötaste ungen ! :D



bilder på några släktingar i finland som jag har närmast kontakt med + några fler som jag inte har bild på.
först är de; Heikki & Hilka, Aulis ( Aku ) och Gammel farmor Elli.

Min gammel farmor är grymt cool, jag lovar ! Hon är 90 bast och är så jävla cool.. sjukt fan !  ;)



haha ja och lite slump biler, jag hade iaf 2 grymt bra veckor !
hoppas nu också hade de bra !

vi hörs, puss !

NY DESIGN !

tjena !

nu har jag ny design, tycker faktiskt den blev riktigt bra ! tack så mycket emelie, kolla hennes blogg oxå ! 

http://www.emelieccarlsson.blogg.se

TACK SÅ SJUKT MYCKET EMELIE, behövde verkligen en ny design ! ;*


snöstorm

tjena !

är i finland och har vart här i en vecka, åker hem på måndag. Under veckan jag har vart här så har vi hunnit träffa släktingar och sen har vi vart ute i skogen med hunden Hessu ( super Hessu ). Har även hunnit gjort mycket annat, dagarna går fort och vi har roligt. 

snöstorm - ja som sagt så är de snöstorm här nu ^^ haha ! har snöat hela dagen idag, Redan i tisdags så snöade de. När jag vaknade på tisdagen så var de 5 cm snö ute och idag har de snöat hela dagen och de kommer mer kan jag ju säga er. Imorgon ska de bli -9, burrrrr ! 

men vi hörs, ha de bra ! :D



                                 

RSS 2.0